ADRIAN WIENER, USR ARAD: ''Riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea''

G.U.
Politică / 5 ianuarie 2021

Adrian Wiener (Sursă foto: Facebook)

Adrian Wiener (Sursă foto: Facebook)

Deputatul Adrian Wiener (USR Arad) a anunţat, astăzi, că s-a imunizat împotriva COVID-19 şi a explicat, într-o postare pe Facebook, că serul este unul eficient şi sigur, produs fără să se sară etapele de testare, iar "riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea", transmite Agerpres.

"M-am vaccinat cu convingerea că e un gest de responsabilitate, că nu voi fi o verigă în lanţul de perpetuare a transmiterii comunitare a acestei boli. Nu, vaccinul anti-COVID-19 nu modifică ADN-ul uman; ARN-ul mesager pe care îl conţine nu intră în nucleul celulei umane, acolo unde se află ADN-ul. Doar dă instrucţiuni celulelor de la locul injectării să producă proteina virală Spike, care la rândul ei va determina sistemul imun să producă anticorpi care protejează împotriva îmbolnăvirii. Molecula de ARNm din vaccin este degradată în organism după aproximativ două zile", a scris Adrian Wiener, medic şi fost coordonator al Spitalului COVID-19 din Arad.

El a explicat în postare că "nu s-au sărit etapele de testare înainte de a ajunge sa fie administrat (vaccinul - n.r.)".

"Tehnologia de utilizare a ARNm la om datează de prin 2011, iar acum, graţie unui efort colectiv uriaş, acest vaccin a trecut prin toate stadiile de evaluare a siguranţei şi eficacităţii - studii pe animale şi trei etape de studiu la om - faza 1, faza 2, faza 3. Faza a 3-a a inclus 40.000 de participanţi şi a început în iulie. Nu au fost modificate pentru acest vaccin regulile de aprobare de către FDA sau Agenţia Europeană a medicamentului; evaluarea datelor s-a făcut însă în timp real, după fiecare etapă şi nu la sfârşitul tuturor etapelor studiului, ca de obicei, pentru a câştiga timp. Toate standardele de siguranţă şi eficacitate au rămas la fel", afirmă deputatul.

Medicul Adrian Wiener afirmă că imunitatea indusă de vaccinare "este foarte eficientă şi foarte specifică".

"Infecţia cu SARS-CoV-2 determină sinteza mai multor tipuri de anticorpi, îndreptaţi împotriva mai multor componente ale virusului; unii ineficienţi sau chiar dăunători. Spre deosebire, vaccinul determină sinteza unui singur tip de anticorpi specifici - împotriva proteinei Spike, anticorpi care împiedică intrarea virusului în celula umană. Şi deci infecţia", a mai scris deputatul.

Adrian Wiener afirmă că majoritatea bolilor cronice nu contraindică vaccinarea, informează Agerpres.

"Dimpotrivă, cu cât riscul dezvoltării unei forme severe/critice de boală în urma infecţiei cu SARS-CoV-2 e mai mare, cu atât mai mare e şi beneficiul vaccinării. Riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea", a încheiat Adrian Wiener.

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Arad au declarat, astăzi, pentru Agerpres, că în prima zi a campaniei de vaccinare din judeţ, serul a fost administrat unui număr de 240 persoane angajate în unităţile sanitare.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Si vaccinarea prezinta riscuri dacă o persoană se infectează cu SARS-CoV-2 între cele două doze de vaccin şi dacă a doua doză trebuie amânată. "Dacă persoana respectivă are şi o formă simptomatică, se ştie clar că simptomatologia presupune amânarea vaccinării. Dar atenţie, dacă acea persoană are o formă de boală ASIMPTOMATICĂ ...

    Teoriile conspiraţiei, fără nicio bază, asupra pandemiei, în special privind vaccinurile, s-au răspândit pe reţelele de socializare, în pofida eforturilor depuse de giganţii tehnologici pentru a le contracara.

    Autorităţile şi experţii consideră că o astfel de campanie de dezinformare reprezintă o ameninţare serioasă pentru lupta împotriva virusului, încurajând oamenii să refuze vaccinarea. 

    1. Steven Brandenburg, care lucra în tura de noapte la Centrul Medical Aurora din Grafton, Wisconsin (nord), a scos din frigiderele centrului 57 de fiole de vaccin Moderna, fiecare conţinând circa zece doze, deoarece credea că vaccinul ar putea modifica ADN-ul uman. Unele dintre aceste vaccinuri inerte au fost apoi administrate, fără a face vreun rău persoanelor inoculate, potrivit spitalului.„Brandenburg, care a recunoscut că este un conspiraţionist, le-a spus anchetatorilor că el crede că vaccinul anti-COVID-19 este periculos pentru oameni, că le poate face rău şi modifica ADN-ul”,

      Procuratura a declarat că acuzaţiile împotriva sa ar putea fi reduse dacă vaccinurile ar fi încă utilizabile.

      Si laudele aduse vaccinului sunt fara nici o baza. Interesant este ca acesti covidioti convinsi care sustin ca vaccinurile Moderna si Pfizer sunt ok, spun ca vaccinul rusesc e nashpa desi nu au argumente stiintifice. Inseamna ca acesti covidioti convinsi sunt antivaccinisti.

      Este adevarat ca vaccinul nu face rau la fel cum nu face nici bine, nu are niciun efect. Cei vaacinati trebuie sa poarte botnita ca sa nu se infecteze. Important este sa aratam ca ne pasa.  

    ''Riscul cel mai mare nu este vaccinul, ci nevaccinarea''

    cel mai mare risc e vaccinarea cu un vaccin de conceptie externa noua (ARNm), tehnologie neverificata la nivel 4 de evaluare vaccin (testare pe durata lunga a unui esantion reprezentativ de oameni) - practic cei ce se vaccineaza acum sunt efectiv oamenii inscrisi in evaluarea de nivel 4.  

    cel mai mic risc era sustinerea cercetarii romanesti (colaborarea Oncogen Timisoara-Cantacuzino) si lansarea unui vaccin romanesc cu administrare interna si apoi export.  

    in rest.... mortalitatea acestei uimitoare pandemii e de 2-3 % ... nu e ceva de speriat.  

    daca era ceva gen 50% ma vaccinam si cu balegar ... asa... nu am chef sa fac vanzare la monstrii pharma Moderna si Pfizer.  

    De ce sa imbogatim coruptii aia care si-au cumparat ministri si prim-ministri in diverse tari ca sa idi distribuie mizeriile de vaccinuri odata la 12 luni ?  

    EU MA VACCINEZ DOAR CU VACCIN DE CONCEPTIE SI PRODUCTIE ROMANEASCA!  

    PUNCT!

    Ne aflăm în faza I de vaccinare în care prioritatea este personalul angajat în sistemul de sănătate. Dacă nu este nimeni din lista de priorități disponibil care să vrea sa se vaccineze, vaccinez și pe cineva care nu este în această fază, decât să arunc vaccinul. Va fi trecut în platformă și va beneficia de a doua doză la momentul respectiv", a explicat Laurențiu Belușică, la Antena 3.

    O persoană trebuie să fie eligibilă pentru vaccinare

    „Trebuie să luăm în calcul că, atunci când recomandăm vaccinarea unei persoane, trebuie ca acea persoană să fie eligibilă pentru vaccinare. Adică, în primul rând, să nu aibă contraindicaţii medicale; în al doilea rând, să-şi dorească să facă această vaccinare; şi, de asemenea, este important ca persoana respectivă să nu fie în cursul unei infecţii aflate în derulare sau să nu fie în prima lună de la momentul unei infecţii cu SARS-CoV-2”, a explicat medicul militar. 

    Neomarxistule cretin, eu zic sa-ti faci 10 doze una dupa alta, si toate in cap(caci oricum, nu l-ai folosit niciodata), caci poate avem si noi sansa sa te vedem cum te transformi in "mumia useristului alogen" si poate peste 3000 de ani te descopera si pe tine, un alt Howard Carter, ca pe mumia lui Tutankhamon!

    VACCINAREA ESTE UN MARE RISC , cine si-l asuma bine cine nu nu. Nimeni nu stie ce contine serul injectat si ce rol are . De ce se pastreaza la minus 80 de grade ? De ce nu este suficienta o singura vaccinare si trebuie repetata dupa 21 de zile? Germanii vor sa prelungeasca al doilea vaccin dupa cele 21 de zile. De ce ? Sunt foarte multe reactii adverse la persoanele sanatoase nu mai vorbim de cele cu boli cronice..Cel mai afectat pare sa fie creierul si maduva coloanei vertebrale care se pot inflama (cazul cadrului medical din Mexic). Asa ca sunt foarte multe necunoscute cu acest vaccin . Covidul nu este decat un simplu virus ca atatia altii , daca il iei te tratezi si iti trece. Nu ai nevoie de un vaccin despre care nu stii nimic.

    Exista o poza cu aest individ cand se vacineaza in mai multe locatii cand la mana stanga cand la mana dreapta ca sa dea bine la presa si sa manippuleze prostimea!

    Din cate stiu nu se fac vacinuri indentice repetitive fara consecinte majore in reactii adverse! Asta daca nu se injecteaza doar cu apa salina ca sa dea mine la "stiri"! 

    Intoxicatie idioata a opiniei publice si manipulare, cu virus sau fara virus! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb