ADVERTORIAL 5 motive să investeşti cu XTB

Media-Advertising / 30 august

Sursa foto: Microsoft Designer

Sursa foto: Microsoft Designer

Mulţi dintre noi suntem reţinuţi când vine vorba de investiţii, pentru că încă nu am găsit acel broker care să ne inspire încrederea necesară.

Într-o piaţă plină de oferte din partea caselor de brokeraj, este uşor să te pierzi printre promisiuni atrăgătoare şi oportunităţi reale. Unele oferte par tentante la prima vedere, dar pe termen lung, rezultatele s-ar putea să nu fie cele dorite.

În aceste condiţii, este crucial să ne dezvoltăm abilitatea de a naviga cu discernământ prin acest "ocean" de opţiuni.

De exemplu, peste un milion de oameni au ales deja să aibă încredere în grupul XTB, casă de brokeraj pe burse internaţionale, listată la rândul său la bursa de la Varşovia.

Iată de ce XTB este un broker de încredere:

Profesionalism

Evoluţia constantă a propulsat XTB în topul primilor cinci brokeri de retail la nivel global, având unul dintre cele mai mari portofolii de clienţi activi din industrie.

XTB se distinge ca fiind o companie solidă, cu un acţionariat robust, care şi-a câştigat reputaţia la nivel internaţional. Aceasta a devenit alegerea preferată atât pentru investitorii începători, cât şi pentru cei care doresc să îşi diversifice portofoliul de investiţii.

Indiferent dacă eşti la început de drum sau dacă ai experienţă în investiţii, XTB îţi oferă posibilitatea de a exersa tranzacţiile fără riscuri printr-un cont de training gratuit, unde poţi utiliza bani virtuali pentru a-ţi testa strategiile de investiţii.

Grupul XTB figurează în registrele autorităţilor de supraveghere financiară din mai multe ţări printre care şi ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară din România).

Grija pentru ceilalţi

XTB oferă gratuit acces la o vastă bibliotecă de materiale educaţionale, inclusiv tutoriale video, ebook-uri, manuale, webinare şi analize zilnice de piaţă.

În plus, compania colaborează cu cei mai respectaţi educatori financiari din ţară, dorind să aducă un plus de valoare nu doar clienţilor XTB, ci tuturor românilor interesaţi de educaţia financiară.

Un alt avantaj oferit de XTB este comisionul este 0% pentru investiţiile în acţiuni şi ETF-uri cu deţinere pe pieţele internaţionale, pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro

Diversitate

XTB oferă peste 6.300 de instrumente financiare diverse, disponibile pe principalele pieţe de capital din Europa şi Statele Unite.

Investitorii au acces rapid la sute de pieţe globale, în contextul în care XTB este considerat unul dintre cei mai mari brokeri FX şi acţiuni şi ETF-uri din lume listaţi la bursă.

În oferta bogată se numără acţiuni cu deţinere listate pe 16 dintre cele mai mari burse din lume. Printre acestea amintim WSE, NYSE, EURONEXT, precum şi ETF-uri cu deţinere.

Nu lipsesc nici CFD-uri cu activ suport pe Forex, Indici bursieri, Mărfuri, Criptomonede, Acţiuni şi ETF-uri de pe tot globul. Din categoria instrumente "exotice" amintim inclusiv CFD-uri cu activ suport pe mărfuri precum aşa-numiţii "purceluşi de lapte" sau CFD-uri cu activ suport pe monede virtuale precum Apecoin sau Avalanche.

Platformă de top

XTB România a dezvoltat intern platforma de tranzacţionare xStation, uşor de utilizat, atât pe telefonul mobil, cât şi pe desktop.

De asemenea, platforma oferă acces la instrumente avansate de analiză şi identificare a oportunităţilor în funcţie de sector, industrie sau arie geografică, indicatori financiari şi macroeconomici şi investitori de top. Totodată, utilizatorul poate afla mai multe despre harta celor mai accesate investiţii, reacţii ale pieţei, ştiri de profil în timp real, analize realizate de experţi cu reputaţie, instrumente avansate de evaluare tehnică şi fundamentală şi multe alte facilitaţi.

Dobândă pentru fondurile neinvestite

XTB oferă un beneficiu sub forma unei dobânzi pentru fondurile neinvestite în EUR, USD şi RON din contul de investiţii. Dobânda se calculează zilnic şi este plătită lunar, în primele cinci zile ale lunii următoare.

Dobânda se activează automat pentru toţi cei care deţin un sold neinvestit în cont. Nu există limite în ceea ce priveşte suma minimă sau maximă a fondurilor neinvestite care pot genera dobândă.

Dobânzile variază în funcţie de perioada scursă de la deschiderea contului. În primele 90 de zile, dobânda anuală este de 3,50% pentru RON, 4,20% pentru EUR şi 5,00% pentru USD. După 90 de zile, dobânda anuală devine 2,00% pentru RON şi EUR, şi 2,50% pentru USD. Ratele dobânzii pot fi ajustate şi vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare oficială.

Avertisment cu privire la riscuri:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naştere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informaţii. Vă aducem la cunoştinţă că informaţiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanţe sau rezultate. 76% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacţionează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luaţi în considerare dacă vă puteţi permite să vă asumaţi riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9772
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4866
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3189
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9207
Gram de aur (XAU)Gram de aur363.5326

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb