ADVERTORIAL Austrotherm preia un producător de XPS din România

Media-Advertising / 21 octombrie 2022

Austrotherm preia producătorul român de polisitren extrudat al brandului Zentyss.De la dreapta la stânga: Klaus Haberfellner (director general al grupului Austrotherm), Roxana Ghioca (Director General Austrotherm România), Laurentiu Istrate (Administrator Austrotherm România) şi Heimo Pascher (Managerul tehnic al grupului Austrotherm).(Credit foto:Austrotherm)

Austrotherm preia producătorul român de polisitren extrudat al brandului Zentyss.De la dreapta la stânga: Klaus Haberfellner (director general al grupului Austrotherm), Roxana Ghioca (Director General Austrotherm România), Laurentiu Istrate (Administrator Austrotherm România) şi Heimo Pascher (Managerul tehnic al grupului Austrotherm).(Credit foto:Austrotherm)

Grupul Austrotherm, Waldegg/Wopfing/Arad, 21 Octombrie 2022

Astazi, Grupul Austrotherm, unul dintre principalii furnizori de izolaţii termice de protecţie climatică din Europa Centrală şi de Est, a achiziţionat 100% producătorul de izolaţii XPS al brandului Zentyss, în urma unei tranzacţii încheiate cu succes.

Locaţia din Arad va fi integrată în familia Austrotherm cu întreaga forţă de muncă. Achiziţia sporeşte securitatea aprovizionării şi diversifică gama de produse pentru clienţii din România şi din ţările învecinate. Locaţia buna a Aradului face posibilă optimizarea rutelor de transport către clienţi, ceea ce reduce drastic emisiile de CO2. Austrotherm plănuieşte să investească în continuare în această locaţie în anii următori. Părţile au convenit să nu divulge preţul de achiziţie.

Producatorul brandului de polistiren extrudat Zentyss şi Austrotherm România sunt perfect complementare. Poziţia noastră de lider în domeniul XPS în România este acum consolidată. Mă bucur în mod deosebit să urez bun venit în echipa noastră unui număr de 106 colegi noi. Prima noastră sarcină va fi să câştigăm încrederea fiecărui angajat. Am dori apoi să valorificăm împreună sinergiile existente şi să îmbunătăţim serviciile. În viitor, clienţii noştri vor beneficia de livrări mai rapide şi mai flexibile", a declarat Klaus Haberfellner, directorul general al Austrotherm GmbH, comentând finalizarea cu succes a preluării companiei.

Austrotherm şi-a consolidat poziţia de lider în România si pentru viitor

Austrotherm este deja foarte bine poziţionat în România, având facilităţi de producţie EPS şi XPS în Bucureşti, Calan - Deva si în Horia, în nord-estul României, cu un total de peste 250 de angajaţi.

Despre producatorul brandului Zentyss de polistiren extrudat

Producatorul brandului "Zentyss" este astăzi unul dintre primii 3 producători de materiale izolante XPS din România având în prezent 106 angajaţi.

Austrotherm preia un producător de XPS din România

Klaus Haberfellner, directorul general al grupului Austrotherm, consolidează poziţia Austrotherm pe piaţa din România prin achiziţia companiei producatoare a brandului Zentyss.

Credit foto: Austrotherm

Despre Austrotherm

În anul financiar 2021, Grupul Austrotherm a obţinut o cifră de afaceri de 517 milioane euro şi avea la 31.12. 2021 un număr de 1.200 angajaţi. Grupul Austrotherm, care este deţinut de o familie din Austria, are în prezent un total de 25 de unităţi de producţie de materiale izolante în 12 ţări. Pe lângă sediul central din Wopfing şi fabricile din Pinkafeld şi Purbach, pionierul izolaţiilor este reprezentat de companii din România, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Germania, Croaţia, Polonia, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Ungaria şi Turcia. Grupul Austrotherm este o companie a Schmid Industrieholding, care a generat o cifră de afaceri de 2,2 miliarde de euro cu 6.600 de angajaţi la 31 decembrie 2021.

Pentru întrebări:

Austrotherm Romania

Roxana Ghioca, Manager General

Bucuresti, Sector 6, Bd Iuliu Maniu nr. 598

roxana.ghioca@austrotherm.ro

www.austrotherm.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb