ADVERTORIAL De ce sa alegeti un cuptor pizza pe lemne? Iata cateva motive care va vor convinge!

Media-Advertising / 22 octombrie 2020

De ce sa alegeti un cuptor pizza pe lemne? Iata cateva motive care va vor convinge!

Foarte multe persoane din tara noastra si din intreaga lume includ pizza pe lista preparatelor culinare favorite. Aceasta creatie italiana a devenit o senzatie internationala a lumii moderne, asadar exista foarte multe restaurante si firme de livrare mancare la domiciliu care ofera o diversitate de sortimente de pizza.

Cu toate acestea, cele mai apreciate retete de pizza sunt cele gatite la foc. Astfel, multe persoane prefera sa comande un astfel de preparat copt intr-un cuptor pizza cu lemne, intrucat savoarea ingredientelor este potentata de aroma fina de fum natural.

De ce sa alegeti un cuptor pizza pe lemne? Iata cateva motive care va vor convinge!

Cuptoarele cu lemne se folosesc inca din Antichitate pentru prepararea mancarii, iar multi experti in artele culinare sunt convinsi ca exista o multime de beneficii ale gatitului intr-un astfel de cuptor. Iata cateva dintre acestea!

Timpul de coacere este scurtat

Pe langa gust si diversitate, pizza reprezinta o varianta foarte comoda de mancare pentru persoanele care nu au timp sa gateasca. Astfel, foarte multi aleg sa comande pizza in mod regulat de la restaurantele de tip "home delivery" si cu ajutorul aplicatiilor mobile.

Tocmai de aceea, in momentele "aglomerate" ale zilei, comenzile de pizza pot depasi capacitatea micilor business-uri de food delivery. Una dintre solutii este eficientizarea procesului de gatire, motiv pentru care un cuptor pizza pe lemne este o varianta excelenta.

Pe langa savoarea inegalabila, un astfel de cuptor pizza poate atinge si mentine temperaturi foarte ridicate, astfel incat pizza se va coace foarte rapid. Rezultatul este coacerea uniforma si perfecta a mai multor pizza (in functie de marimea vetrei) intr-un interval de circa 5 minute (in functie de grosimea blatului).

Aromele sunt amplificate

Majoritatea clientilor restaurantelor de tip food delivery sunt de acord ca gustul unei pizza coapte in cuptorul cu lemne este aparte. Un cuptor pe lemne distribuie caldura in mod egal pe toata suprafata de coacere, astfel incat aromele vor fi puse in evidenta. In plus, lemnul care arde in vatra confera fiecarei pizza o aroma usoara de fum care este imposibil de replicat intr-un model electric sau pe gaz.

Ingredientele isi pastreaza substantele nutritive

Multe persoane aleg sortimente de pizza bogate in legume (si, in unele cazuri, fructe). Fiindca timpul de coacere al unui cuptor pe lemne este foarte scurt, legumele vor putea retine anumite substante nutritive si antioxidanti importanti. Un proces mai lung de coacere poate duce la pierderea acestor antioxidanti si nutrienti si la micsorarea valorii nutritive a preparatului culinar.

Pot fi coapte preparate variate

Un cuptor electric sau pe gaz permite pregatirea unui anumit numar de pizza de o dimensiune precisa. Variantele pe lemne, insa, au o vatra de diferite dimensiuni in care poti introduce orice preparat doresti. Daca vreti sa coaceti paine, lipii, placinte sau alte retete la foc, veti avea rezultate deosebit de bune atunci cand folositi un cuptor pizza pe lemne.

Asadar, daca doriti sa oferiti clientilor cea mai buna experienta culinara atunci cand savureaza o pizza gatita in restaurantul tau, un cuptor pizza pe lemne de la fresco.ro este alegerea ideala! Aici veti descoperi diferitele modele si veti putea alege in functie de necesitatile specifice! Calitatea se remarca numai atunci cand totul se face cu pasiune, iar coacerea intr-un cuptor cu lemne este insasi definitia pasiunii pentru mancare!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb