ADVERTORIAL Gift Idea. O poveste de succes cu vânzări de peste 3,5 milioane de euro pe an

Media-Advertising / 12 decembrie 2023

Gift Idea. O poveste de succes cu vânzări de peste 3,5 milioane de euro pe an

Sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi, iar acum este momentul potrivit să ne gândim la cadourile de Crăciun. Fie că este pentru prieteni, familie, colegi de muncă sau parteneri de business, cadoul este un act de generozitate care contribuie la crearea unei atmosfere festive indiferent de momentul dăruirii lui. Dar ce faci atunci când trebuie să achiziţionezi cadouri pentru întreaga echipa sau pentru furnizorii şi partenerii care au fost alături de tine în ultimele 12 luni? Răspunsul este Gift Idea, partenerul tău de încredere, care îţi pune la dispoziţie o gamă largă de coşuri corporate cadou.

Vlad Prioteasa şi Cosmin Poenaru, fondatorii Gift Idea, au pornit business-ul în urmă cu 10 ani, când au decis să intre pe piaţa coşurilor cadou din România. Acum se bucură de un portofoliu de peste 3.000 de clienţi mulţumiţi şi livrează anual 300.000 de cadouri pe sezon.

Ce este Gift Idea?

Gift Idea este cel mai mare furnizor de coşuri cadou corporate din România. Este partenerul de încredere al companiilor care aleg să îşi răsplătească şi să îşi aprecieze angajaţii cu ocazia celor mai importante sărbători. Pe scurt, noi aducem zâmbete şi bucurie prin cadouri atent alese şi ambalate de către cea mai dedicată şi implicată echipă de spiriduşi. În apropierea sărbătorilor de iarnă noi suntem parte din echipa Moşului, mai exact divizia lui din România care se ocupă de cadourile angajaţilor. În restul timpului suntem tot noi, dar fără costum de spiriduşi.

Pasiunea noastră pentru creaţie ne-a ghidat şi ne-a ajutat să devenim liderul pieţei pe segmentul cadourilor corporate. Pentru noi, fiecare cadou este o emoţie, iar fiecare ocazie de dăruire a unui cadou, indiferent dacă vorbim despre sărbători tradiţionale precum Crăciunul sau Pastele, sau despre evenimente corporate este o ocazie specială şi memorabilă. De aceea, toate produsele pe care le dezvoltăm sunt o expresie a atenţiei noastre la detalii şi a dorinţei noastre de a crea ceva cu adevărat unic. La Gift Idea, credem că fiecare cadou este o poveste în sine. Filosofia noastră se axează pe crearea unor emoţii autentice prin intermediul cadourilor personalizate.

Care este strategia Gift Idea? Ce vă diferenţiază?

Avem o strategie amplă cu obiective clar definite, însă cel mai important pentru noi este să livrăm produse de calitate. În plus, clientul este în centrul atenţiei noastre, iar produsele sunt atent selectate astfel încât să ţină cont de semnificaţia fiecărei ocazii şi să respecte, în detaliu, fiecare cerinţă. Produsele diversificate, inovaţia, stocurile disponibile în depozitul nostru, preţurile avantajoase, livrarea rapidă, discounturile acordate în functie de volum şi consilierea în alegerea cadourilor ne diferenţiază de restul companiilor din piaţă. Gift Idea oferă o experienţă de cumpărare excepţională, în care fiecare detaliu contează, iar produsele noastre nu doar îndeplinesc aşteptările, ci le depăşesc, contribuind astfel la crearea unor momente cu adevărat importante pentru clienţii noştri.

Cum alegeţi gama variată de produse oferite de Gift Idea?

Selectarea gamei noastre de produse este o misiune de lungă durată. Luăm în considerare tendinţele actuale, feedback-ul clienţilor şi încercăm să oferim o diversitate care să satisfacă toate gusturile. Departamentul nostru de achiziţii identifică si se aprovizionează cu produse emblematice de la mărci de încredere, în timp ce caută produse de specialitate care să bucure chiar şi cele mai rafinate gusturi. Alegem produse care nu se găsesc la supermarketul local, la care destinatarul nu are acces, astfel încât să oferim noutate. Deşi suntem foarte pasionaţi şi credem că ne pricepem la alegerea băuturilor, colaborăm cu consultanţi în materie de selecţie a vinurilor. Urmărim trendurile de consum şi lucrăm cu branduri de top.

Participăm anual la târguri de dulciuri, băuturi şi ambalaje în China, Italia, Germania, Franţa şi Olanda. Ne alegem cu atenţie furnizorii, după criterii riguroase, preferând să colaborăm cu furnizori mari, cu tradiţie, care ne pot garanta stocuri pe măsura comenzilor noastre.

Ce sfaturi aveţi pentru cei care caută cadouri de Crăciun pentru colegi sau parteneri de afaceri?

Sugestia noastră este să alegeţi ceva care să reflecte nu doar sezonul, ci şi personalitatea şi gusturile lor individuale. O atenţie specială la detalii şi o notă de originalitate pot transforma un cadou într-o adevărată surpriză plăcută.

Cine sunt clienţii Gift Idea şi care este capacitatea de producţie?

Capacitatea noastră de producţie este de peste 15.000 de cadouri pe zi, ceea ce ne permite să satisfacem cerinţele şi volumul ridicat de comenzi, mai ales în această perioadă a anului. Dacă ne referim la vânzările anuale, în medie, vindem peste 300.000 de cadouri. Iar acest lucru se datorează soluţiilor avansate, precum sistemele ERP (Enterprise Resource Planning) şi WMS (Warehouse Management System), care ne-au permis să creştem capacitatea de producţie şi, în acelaşi timp să urmărim fiecare produs pe parcursul întregului său traseu, începând de la intrarea în depozit şi până la momentul livrării. În plus, acest număr demonstrează încrederea şi aprecierea clienţilor noştri. Avem o bază solidă de clienţi, cu peste 3.000 de parteneri din industrii diverse precum: auto, farmaceutică, telecomunicaţii, imobiliare sau industria bancară. Desigur, suntem adepţii inovării şi, în plus, ne place să ne adaptăm şi să creştem. Astfel, pe parcurs, ne-am adaptat la nevoile pieţei şi am extins oferta noastră şi către clienţi persoane fizice, care pot achiziţiona produsele noastre din marile lanţuri de magazine, de la revânzători sau prin intermediul companiilor de distribuţie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb