ADVERTORIAL Mici sau mari, dar sănătoşi în comunitate


Media-Advertising / 30 septembrie 2021

Mici sau mari, dar sănătoşi în comunitate

Toamna, 30% dintre copii se confruntă cu o formă de răceală sau gripă. 2 din 10 adulţi prezintă la rândul lor risc de îmbolnăvire. Iar acum, în plin val patru al pandemiei de SARS-CoV-2, pericolul e şi mai mare. Unde mai pui că s-au redeschis şcolile şi grădiniţele, iar copiii au reintrat în colectivitate! Ce poţi face ca să te protejezi? Cum îţi susţii mai bine imunitatea ta şi a copilului tău? Ce soluţii ai la îndemână ca să lupţi cu cele peste 200 de virusuri responsabile de episoadele de răceală şi gripă la copii, mai dese acum la început de sezon rece?

"Pentru frecventarea colectivităţii şi pentru rutina impusă de aceasta, organismul copiiilor trebuie pregătit atât pe plan fizic, cât şi imunitar, mental şi emoţional", spune dr Cezarina Matei, medic de familie cu competenţe în pediatrie.

"Starea de sănătate a copiilor se menţine cu obiceiuri sănătoase, respectarea măsurilor de igienă, odihnă suficientă, activitate fizică, o alimentaţie echilibrată şi întărirea sistemului imunitar pentru a putea face faţă provocărilor reprezentate de virusurile şi bacteriile cu care se pot întâlni", adaugă specialistul.

Gripa este o boală respiratorie contagioasă cauzată de infecţia cu un virus gripal. În Europa, gripa apare în fiecare iarnă, în epidemii regulate, care sunt asociate cu rate mari de spitalizare. De aceea, e musai să vă faceţi plinul cu imunitate.

"Gura şi nasul sunt poarta de intrare a virusurilor în corp, aşa că e nevoie să fim cu băgare de semă ca să ne protejăm, să ne spălam des pe mâini, să curăţăm des nasul copiilor de mucozităţi. Un alt detaliu important de care să ţinem cont este să nu creăm un mediu propice dezvoltarii germenilor şi virusurile care pătrund prin nas sau gură, aluneca în gât şi de acolo încep să se multiplice. Ce putem face? Înainte de ieşirea din casă, putem miza pe ViruProtect STADA, un spray care inactivează virusurile, nepermiţându-le multiplicarea. Acţionează prin captarea şi deshidratarea virusurilor, realizată de glicerol, şi prin dizolvarea membranei proteice, realizată de enzima numită tripsină, ce se află în compozitia produsului", ne sfătuieşte medicul Cezarina Matei.

Cum acţionează ViruProtect STADA?

Graţie formulei sale unice, care combină glicerolul (ingredientul care formează o barieră ce captează virusurile şi calmează mucoasa inflamată) şi tripsina (enzima naturală care dezactivează virusurile şi împiedică multiplicarea acestora), spray-ul oral ViruProtect STADA blochează, dezactivează şi protejează copiii şi adulţii împotriva celor mai frecvente virusuri de răceală şi gripă. Bariera creată de ViruProtect STADA protejează cavitatea bucală şi gâtul, acolo unde se multiplică cele mai periculoase virusuri, împiedicând infectarea căilor respiratorii inferioare.

Şi nu uita: ViruProtect STADA dezactivează cele mai frecvente virusuri de răceală şi gripă, între care Rhinovirus, Virus gripal uman de tip A, Coronavirus uman, Virus Respirator Sinciţial, Adenovirus, reducând cu până la 99,9% încărcătura lor virală. Folosirea ViruProtect STADA este benefică, asigurând protecţie împotriva virusurilor mai ales acum, în plină pandemie.

Susţine imunitatea copiilor

Un rol important în susţinerea imunităţii îl au mineralele cum este Zincul şi vitaminele C, D, B şi E, plus anumite plante cu efect imunomodulator. Printre produsele care ajută la menţinerea unei bune rezistenţe în faţa germenilor se află şi îndrăgiţii Minimarţieni. Aceştia se găsesc fie sub forma de jeleuri, fie sub formă de comprimate masticabile sau sirop şi sunt uşor acceptate de către copii. Atuul lor? Pe lângă vitamine şi minerale, ele conţin fie echinaceea, cu rol imunomodulator (pot scădea incidenţa virozelor), fie betaglucani (polizaharide cu rol important în sustinerea sistemului imunitar), fie maceş cu efect antiinflamator şi antioxidant.

De asemenea, există şi o formă de Minimarţieni (Minimartieni ProImun Acut) pentru situaţia acută în care s-a instalat deja răceala, acestă formulă fiind îmbogăţită cu inulină, galacto-oligozaharide şi soc.

Alege să previi

"În ultimii ani, se vorbeşte din ce în ce mai mult despre prevenţie şi despre importanţa ei. Este înţelept să înţelegem că este mult mai sănătos să prevenim, să protejăm organismul decât să îl tratăm", punctează dr Matei. "Sportul, odihna suficientă, contactul cu natura nepoluată, alimentaţia corectă şi echilibrată, evitarea stresului, menţinerea bunei dispoziţii ne ajută să ne păstrăm organismul sănătos. În această perioadă, suntem mai predispuşi la a contacta virusuri cu poartă de intrare respiratorie. Pentru a ne proteja, putem folosi înainte de a ne expune la contactul cu alte persoane un spray care inactivează virusurile, nepermiţându-le multiplicarea. Sugestia noastră? ViruProtect STADA, cu acţiune locală, care trebuie pulverizat în cavitatea bucală şi în gât", conchide specialistul.

"Promisiunea STADA este să avem grijă de sănătatea oamenilor, atât acum, cât şi în viitor. Şi cum copiii reprezintă viitorul nostru, sănătatea lor este pe primul plan. Acum, odată cu reintrarea în colectivitate, ne bucurăm să le punem la dispoziţie produse din îndrăgita şi binecunoscuta gamă Minimarţieni, pentru susţinerea imunitaţii. Pentru protecţia împotriva virusurilor de răceală şi gripă, propunerea noastră este ViruProtect STADA, inovaţia absolută lansată la începutul acestui an, cu studii care confirmă dezactivarea cu peste 99% a principalelor virusuri de răceală şi gripă", spune Camelia Cristolovean, Group Brand Manager STADA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb