ADVERTORIAL PayPo lansează un nou serviciu BNPL: Plata în rate flexibile de 4 sau 6 luni

Media-Advertising / 6 septembrie

Sursa foto: gpec.ro

Sursa foto: gpec.ro

Compania PayPo, lider pe segmentul Buy Now Pay Later (BNPL) în Europa de Est şi Centrală, anunţă lansarea unui nou serviciu: plata în rate flexibile. Metoda de plată cunoscută deja pe piaţa din România şi adoptată de foarte multe magazine online oferă posibilitatea de a plăti în termen de 30 de zile de la achiziţia produselor. Acest nou serviciu BNPL vine în schimb cu posibilitatea de a plăti în rate flexibile de 4, 5 sau 6 luni, în funcţie de valoarea tranzacţiei.

Într-un domeniu dinamic aşa cum este mediul e-commerce, unde inovaţia şi flexibilitatea susţin succesul, magazinele online trebuie să răspundă cât mai bine nevoilor clienţilor pentru creşterea satisfacţiei acestora. Astfel, furnizorul de plăţi amânate PayPo inovează cu o metodă alternativă de plată ce presupune plata în rate flexibile. Concret, numărul de rate depinde de valoarea tranzacţiei - cu cât este mai mare, cu atât mai multe rate.

"Suntem mândri să venim în sprijinul partenerilor noştri, deschizând uşa către o gamă mai mare de tranzacţii, şi anunţăm astfel o completare interesantă la serviciile noastre financiare de la PayPo, odată cu introducerea noului nostru produs de plată în rate. Acest nou serviciu, care permite plăţi în 4 până la 6 rate lunare, subliniază angajamentul nostru de a oferi clienţilor noştri o flexibilitate de neegalat. Înţelegem nevoile diverse ale consumatorilor şi ne străduim să oferim soluţii care să le susţină stilul de viaţă şi planificarea financiară." a declarat Raul Durma, General Manager of PayPo in Romania.

Noul serviciu de plată în rate oferit de PayPo este disponibil odată ce o tranzacţie a fost plătită integral.

Procesul funcţionează astfel: clientul selectează PayPo ca plată în coşul de cumpărături şi confirmă tranzacţia cu un cod SMS. Apoi, după aprobare ori la rambursare are posibilitatea de a alege plata în 30 de zile pentru suma integrală sau să selecteze împărţirea sumei totale în rate.

"Scopul lansării acestui produs, conceput pentru a completa oferta noastră existentă de amânare a plăţilor pe 30 de zile, este de a îmbunătăţi capacitatea de cumpărare a clienţilor noştri, permiţându-le să facă alegeri în cunoştinţă de cauză fără a sacrifica securitatea financiară sau comoditatea. Oferind posibilităţi de plată uşor gestionabile, nu numai că facilităm o experienţă de cumpărături mai accesibilă, ci şi dăm putere clienţilor noştri cu instrumentele de care au nevoie pentru autonomie financiară." a completat Raul Durma, General Manager of PayPo in Romania

La nivel global, Mastercard constată că 19% dintre consumatori confirmă că folosesc plata în rate ca metodă de plată, iar 50% iau în considerare utilizarea acesteia în viitor. Conform specialiştilor în domeniul financiar, în 2024 piaţa plăţilor de tip BNPL (Buy Now Pay Later) va avea o creştere estimată de 48%. Emarketer.com estimează că 32,8 milioane de tineri din generaţia Z vor folosi portofele mobile, iar peste 43% dintre ei vor folosi BNPL. Până în 2027, adoptarea de către generaţia Z a ambelor metode de plată se va corela aproape cu utilizarea aceleiaşi metode de plată ca şi milenialii.

PayPo este o companie înfiinţată în Polonia în 2016, iar în 2022 a început extinderea regională, prima piaţă fiind România. Potrivit datelor PayPo, magazinele care pun la dispoziţie această formă de plată îşi cresc valoarea coşului cu 20% în medie. Plăţile PayPo sunt disponibile deja pentru Andzela, Deezee, Kalapod, dEpurtat etc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb