Agerpres: "Procurori reîncadraţi în funcţie de preşedintele Iohannis"

T.B.
Politică / 16 ianuarie

Agerpres: "Procurori reîncadraţi în funcţie de preşedintele Iohannis"

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretele privind reîncadrarea în funcţia de procuror a mai multor magistraţi, conform agerpres.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a reîncadrat în funcţia de procuror pe: Lucica Fătu - la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu; Gheorghe Florian - la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa; Beatrice Silvia Şişman - la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa; Gabriela Rugea - la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag; Gheorghe Stanciu - la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, relatează sursa citată.

Cei cinci magistraţi, ieşiţi la pensie în 2022 şi 2023, au fost reîncadraţi în funcţia de procuror după ce au solicitat să reintre în sistem, informează sursa menţionată.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Desi mai sunt unele opinii care suspecteaza ca ar fi si problema de reluarea unor dosare sau procese pe marginea prescriptiei .

    Eu daca ies la pensie anticipat, adica inainte de varsta standard de pensionare, sunt obligat sa aleg intre pensie si salariu daca vreau sa mai muncesc. "Specialii " le pot cumula. Ar fi atat de simplu sa scrie in lege ca NIMENI nu poate cumula pensia cu salariul inaintea varstei standard de pensionare (s-ar putea face o exceptie pentru cei cu pensia sub salariul minim net). La asa o prevedere nici ""specialii" de la CCR nu ar avea ce comenta. Dar nu, politrucii nostri trebuie sa plateasca in continuare taxa de protectie.

    Brava lor.S-au orientat.Vor primi un carut de bani,si salariu special si pensie speciala .ACTIVITATEA DE REINCADRARE ABIA ACUM INCEPE.Sa isim in strada sa urlam la luna -FARA PENSII SPECIALE -NU PENSII+SALARIU,Atentie ! politicienii nostri muncesc in cladiri antifonate.URLATI IN VAN si in plus au suferinte.Ii doare in .....de dorintele voastre.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb