Ajutor de 200.000 lei pentru sinistraţii din Serbia, acordat de Hidrolectrica

A.C.
Miscellanea / 11 iunie 2014

Hidroelectrica împreună cu sindicatul Hidrosind au acordat un sprijin sinistraţilor din Serbia, în valoare de 200.000 de lei, cu această sumă fiind achiziţionată hrană pentru persoanele afectate din oraşele Obrenovac şi Kolubara - Lazarevac, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Destinaţia ajutoarelor vizează în mod indirect şi întrajutorarea colegilor sârbi de la Electric Power Industry of Serbia (EPS) - omologul Hidroelectrica din Serbia - cea mai mare întreprindere din ţară, a cărei capacitate totală instalată se ridică la 8.359 MW, având în vedere că în urma acestor evenimente neprevăzute exploatarea minieră a companiei din apropiere de oraşul Obrenovac a fost inundată în întregime", potrivit Hidroelectrica.

Ajutoarele au fost trimise sinistraţilor din cele două oraşe din Serbia, simultan cu desfăşurarea la Bucureşti a celei de 89-a sesiuni a Comisiei mixte româno-sârbe, în perioada 10-12 iunie 2014.

Serbia s-a confruntat recent cu inundaţii grave, un procent mare din populaţia Serbiei fiind afectată de inundaţiile în urma cărora au murit un număr de 51 de persoane.

Obrenovac, care găzduieşte cea mai mare centrală energetică din Serbia, este una dintre cele mai afectate localităţi, unde toţi locuitorii, respectiv 20.000 de persoane, au fost evacuate.

Administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza este citat: "Încurajez şi celelalte companii şi instituţii ale statului şi mediul privat, deopotrivă, să fie solidari cu vecinii noştri greu încercaţi de vreme şi vremuri, să contribuie material la reclădirea edificiilor avariate şi la renaşterea speranţei unui popor brav, care, ca şi românii, s-au luptat cu multe adversităţi de-a lungul istoriei".

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Putea sa le trimita Borza cei 3 milioane de euro furate de la insolventa companiei !

    Sictir Borza si Constantinescu doi hoti nationali.O sa va manince temnita.

    Ce se intampla la Hidroelectrica, depaseste orice inchipuire ! Masonul cu fata de lautar, cel pus acolo pentru a distruge ultima firma de stat cu un profit anual enorm, nu mai permite repararea si intretinerea echipamentelor energetice. Economie. Cele defecte se inchid. Vinde hidrocentralele. Santajeaza si distruge sindicatele. Inlocuieste managementul supercalificat. Disponibilizeaza profesionisti fara nici un criteriu de evaluare si lasa in loc clientela politica. Suge pe toate caile bani pentru el si cei care l-au pus paznic la oi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb