ALERT KLAUS IOHANNIS: "Stare de urgenţă, începând de astăzi"

M.A.
Politică / 16 martie 2020

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Actualizare - 15:05 - Klaus Iohannis: "Începând de astăzi se instituie starea de urgenţă pe întreg teritoriul României, pe o perioadă de 30 de zile. Oricât de greu ar fi să ne adaptăm limitărilor impuse, aceasta este singura cale prin care salvăm vieţile celor dragi nouă."

Şeful Statului a afirmat că este extrem de important ca cetăţenii să fie informaţi "aşa că vreau să spun oamenilor ce efecte va avea această stare de urgenţă."

Astfel, preşedintele a anunţat: "Şcolile vor fi închise pentru protejarea elevilor şi studenţilor. Salut efortul cadrelor didactice şi a celor care oferă soluţii de pregătire academică pentru ca elevii şi studenţii să traverseze această perioadă cu cât mai puţine lacune. Pe perioada stării de urgenţă, dacă va fi urgent, se pot plafona preţurile la echipamente medicale, medicamente, alimentele necesare, gaze, carburanţi etc., în limita preţului mediu din ultimele trei luni. Vreau să fie foarte clar că serviciile medicale pentru tratarea noului virus se acordă tuturor persoanelor de pe teritoruiul României."

Angajatorii vor fi sprijiniţi, iar angajaţii vor beneficia de protecţie socială. Pe perioada strării de urgenţă prevederile legii privind acordarea de zile libere părinţiilor nu se aplică celor din sistemul naţional de apărare, celor din sistemul sanitar. Aceştia au dreptul la o majorare a salariului în situaţia în care celălat părinte nu beneficiază de dreptul prevăzut în această lege. Nu mai este necesară deplasarea la seidul instituţiilor pentru depuneri de cereri, pentru prestaţii sociale, acestea fiind depuse electronic.

Am dispus ca în structurile MAI, unităţi sanitare şi servicii asistenţă socială să se poată angaja fără concurs personal suplimentar. Am dispus asigurarea sumelor necesare în bugetul Ministerului Sănătăţii pentru echipamente, medicamente, prin achiziţie direct. Am simplificat proceduri de alocare a banilor astfel încât să se facă toate operaţiunile necesare rapid.

Guvernul va anunţa în curând pachetul de măsuri economice stabilit. Producţia şi întreaga econnomie trebuie să fie pregătite să susţină combaterea epidemiei. Activitatea de judecată va continua doar în cauzele de urgenţă deosebită. Lista cauzelor e stabilită de ÎCCJ şi colegiile de conducere a curţilor de apel.", a spus Klaus Iohannis.

---

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, după votul de învestire al Guvernului Orban III că va decreta stare de urgenţă începând de astăzi.

"Este foarte important ca măsurile care vor fi luate de acum să fie luate la timp, în aşa fel încât să prindă, iar pentru a face posibilă această luptă am decis sa decretez stare de urgenţă la începutul saptamanii viitoare. Aceasta stare de urgenţă va face posibilă alocarea de mai mulţi bani pentru medicamente, pentru echipamente medicale, să facem achiziţii într-un timp cât mai scurt.", a explicat Klaus Iohannis.

Şeful Statului a afirmat că apreciază votul din Parlament, parlamentarii dând dovadă de unitate şi că au înţeles greutatea acestui moment, adăugând că Guvernul care îşi preia acum mandatul este Guvernul care şi până acum a lucrat bine pentru a gestiona această criză.

"Acum cu toate forţele vom continua această luptă. Noul Guvern, împreună cu mine ne vom dedica toate energiile pentru a gestiona această criză şi pentru a guverna foarte bine pentru români.", a declarat Iohannis.

Preşedintele a încheiat prin a le transmite românilor un mesaj:

"Dragi români, autorităţile îşi fac treaba, Guvernul şi-a făcut treaba şi până acum foarte bine, dar singuri nu vom reuşi să facem decât o parte din treaba care trebuie făcută, avem nevoie ca voi să respectaţi măsurile şi regulile impuse. Avem nevoie să vă informaţi corect, din surse publice direct de la autorităţi. Dragi români, împreună şi numai împreună vom resuşi să trecem cu bine şi peste această criză.

---

La instituirea stării de asediu sau a stării de urgenţă, unele atribuţii ale administraţiei publice centrale şi locale, legate de aplicarea dispoziţiilor art. 20 din prezenta ordonanţă de urgenţă, trec în competenţa autorităţilor civile şi militare, prevăzute în decretul de instituire a stării de asediu sau de urgenţă. În exercitarea atribuţiilor ce le revin pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă, autorităţile militare emit ordonanţe militare care au putere de lege, cu respectarea dispoziţiilor art. 4 din prezenta ordonanţă de urgenţă.

Conform OUG nr. 1/1999, autorităţile civile şi militare vor trebui să aplice următoarele măsuri excepţionale:

- să limiteze sau să interzică circulaţia vehiculelor sau a persoanelor în anumite zone ori între anumite ore şi să elibereze, în cazuri justificate, permise de liberă circulaţie;

- să efectueze percheziţii oriunde şi oricând este nevoie;

- să efectueze razii;

- să exercite în mod exclusiv dreptul de a autoriza desfăşurarea adunărilor publice, a manifestaţiilor sau marşurilor;

- să evacueze din zona supusă regimului stării de asediu sau de urgenţă persoanele a căror prezentă nu se justifică;

- să protejeze informaţiile cu caracter militar destinate a fi comunicate prin mass-media;

- să dispună închiderea temporară a unor staţii de distribuire a carburanţilor, a unor restaurante, cafenele, cluburi, cazinouri, sedii ale asociaţiilor şi ale altor localuri publice;

- să suspende temporar apariţia sau difuzarea unor emisiuni ale posturilor de radio ori de televiziune;

- să dispună raţionalizarea alimentelor şi a altor produse de strictă necesitate;

- să interzică circulaţia rutieră, feroviară, maritimă, fluvială şi aeriană pe diferite rute.

Opinia Cititorului ( 57 )

  1. In sfarsit, poate sa se joace de-a dictatorul, asa cum a visat. Oribila dihanie acest bizar, oribil poporul care l-a ales.

    1. Orb ai ales, Orban reales, oribil fiind din acelasi popor spre acest viitor luminat de dictatorul pe care l-ai visat...

      Nu faci patre si tu din acest oribil popor?Nu e nesimtire curata sa scuipi in fantana din care ai baut apa?

      Nu te deranja, e doar inca un prost.

      Eu nu fac parte din poporul care l-a ales pe jigodia asta de doua ori nici din poporul care l-a ales pe javra aia de basescu tot de doua ori. Hai sictir cu cretinii vostri.

      Atunci du-te la poporul din care faci parte!Ti-am mai spus si in alte postari ca esti mai prost decat prevede legea.Si pentru a te cita"Hai sictir,trolule"!

      Pe care...

      Felicitări că nu l-ai 'suit' pe Pavlov-băse! Cu siguranță că l-ai tras ' jos' la referendum /demitere.... Dar l-ai votat pe iLici x3 ( 87%), Ponta, Vadim, Năstase, Dancila?___Dacă "da"... consideră.te scufundat până la gât în mocirla- bolșevică, ciuma- roșie, lângă creierele-bine-spălate colmatate-cu-ideologie-roșie. Spală. ți conștiința reparându.ți erorile trecute(oribile ,zici?) din cabina de vot....; la ^locale în iunie^ votează USR sau PNL (ești 'blond'... minoritatea rromă). și mai convinge încă 101 de Dalmațieni-buline-roșii. ___Despre " sibianul" cel leneș, cu patine... ce să zic.! Epoca STAGNARE : 2014 - 2023+1=10 anuți.!! ~ la ruși, cu URSS, epoca stagnare Leonid Brejnev, 18 ani lungi.! Deci stăm bine.!?? __Ai fi vrut ca electoratul tău (oribil cum zici) să fi procopsit ȚARA cu Vasilica de Videle la Cotroceni??? România, la Coada Europei în aproape toate domeniile acum, ar fi ajuns pe PRIMUL LOC la.... Râsul Curcilor și a Lumii.!.___ și * Trăiască lupta împotriva virusului ~CORNOSU VOTus 2o-2o.!!!(24 iun)

      Esti si putin retard tu!

      Tu faci parte dintre.un grup sel ect de j**uri care au votat cu PSD ,am înțeles :))

      la cat de turmentat este, cu siguranta nu bea apa.

      Referitor la sstarea de urgenta, aceasta este deja instalanta la noi de vreo 2000 de ani. 

      Dacă,, conaționalul " tău spune că nu la votat pe" actualul ", nici pe" Hoțul de vapoare"... ;Nu concluziona că este elector al ciumei roșii PSD, grupul sel ect de...! __Și este sincer, căci a avut și alte câteva opțiuni în 30 ani : nu numai cu Trandafirii la vedere...pe siglă...__zȘi amintește-i că BĂSE nu a fost votat de 2 ori ; ci de 4 ori (de două ori la primăria Capitalei)..

    Auzisem pe undeva ca e vorba de 5G, dar nu erau o sursa credibilaz

    Stimate presedinte al tuturor romanilor,

    daca ai auzit de lucrul bune facut prin inchiderea portilor la grajd dupa ce caii au scapat atunci esti cel mai bun presedinte, iar daca nu ai auzit atunci ar trebui sa compari acest lucru bine facut cu declaratia ta de acuma.... 

    ESTE DEJA FOARTE TIRZIU !!!!????!!!! 

    SA FITI BLESTEMATI LA FIECARE MORT CE VA VENI SI SA AIBA CORESPONDENTA IN TOT APARATUL DE STAT PE CARE DVS. DOMNULE PRESEDINTE CONDUCETI. 

    ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU !!!! 

    1. Esti un satanist, sadea.

      Dupa felul in care scrii pari a fi plecat demult....din tara!Dupa ceea ce scrii pari a avea probleme serioase cu acoperisul!Repara-l repede ca-ti ploua in creier!

      Cetățene...sportul, se dă pe obiecte...nu pe gât...recunoaște...ai băut... hoțule...de ce e târziu?

      Spirtul...

    Retardatul de la Cotroceni a priceput cu chiu cu vai după ce avocatul poporului, firea, Băsescu, ăla de la usere i-au cerut să declare stare de urgență de mai multe zile. Până și bulgarii s-au mișcat mai repede, bai ficusule, dulap de prostie umană. Ești praf nemțălăule!

    1. Anonimatule, nu e timp de miorlaeli despre "avocatul poporului" si alte firi. Dezinfecteaza-te, ascunde-te si taci!

      S-a pierdut cu firea, săracul.

      Voi vorbiti de stare de urgenta, ??? Voi cred ca nu stiti nici sa va spalati pe ,maini.....uite va dau un test: dati-mi imediat in scris cum decurge aceasta actiune a spalatului pe maini... ca sa-mi dau seama daca o cunoasteti. Asta pe de oparte. Apoi va dau un sfat : Ca sa fiti siguri ca nu va "prinde" COVID 19 mergeti urgent si va spalati si pe creieri.....PS Astept raspunsul unuia dintre dvs. ( acum e ora 21.12}

      Păcat că nu citești ca mine la ora 01:36... mesaje de o satisfacție spirituală înaltă. Că nici nu știi ce ai pierdut vorba TV OTV

      Rugam pe aceasta cale slugile fara creier care s-au scăpat pe ei la 4.1, 4.2 și 4.3 să treacă pe la casieria ficusului să își ia bănuții. Sperăm că sunt plătiți sa se facă de râs, că e lumea plina de prosti utili, dar și din aceia care scriu cum vomita stăpânul.

      Ce treabă are starea de urgență cu prostia umană? ăsta e adevăratul motiv al răspândirii...și dezinformarea...la care participăm toți...și încă stăm dezbinați in tabere de ultrasi fie că vorbim de politică, sport etc...unii pe 2 lei alții, că proștii degeaba, din convingere sau nostalgie...cred că e timpul să devenim doar cetățeni...nu fani...dai să gândim...cu mintea noastră...nu e așa greu...asta ne diferențiază de plante și animale...a trecut prea mult timp...timp in care doar asta am făcut...s-au luat măsuri...hai să le respectăm!

      Unii mai și gândim, dar mata sa nu te superi scrii de parcă reciti in fata oglinzii. Nu pari sa fi fi înțeles ce spui că ai citit și comentezi. Nu e vorba de fani aici, e vorba de oameni sub vremuri care ne conduc, care pot fi de la orice partid. Sănătate și înțelegere maximă!

      .. dar... "alte firi"? Cu " f" mic? .. omul se referea la FIREA,_ "primarul General al României" _așa s-a prezentat la TV. De când ciobanul Bucur a întemeiat acest oraș, au fost numai bărbați primari ne-vrednici. Iată că acum o primă-femeie, la pus pe harta

      CAPITALELOR lumii ca Metropolă. Și cu "dezinfecția" ta ... păi câte milioane de țânțari ( + dezinsecție deci) a căsăpit Găbița! Nu ai idee! . Și PROIECTUL său (secret) prin care va cuceri încă... câteva mandate este : **AJUNGEE...! Până când Bucureștiul să fie" MICUL Paris", e jignitor.! .. Voi numi capitala țării ~MARELE Voluntari ~!!! **___așa că puneți bani deoparte pentru schimbarea actelor : toateeee.. fără... etc. Și... Scrieți corect : Firea, nu, Găbița fii rea../. . . . . C-o să rămâneți fără ea,/ . .Și scufundați capitala.  

    ...

    Stimati cititori ...ati vazut ca n-au stiut sa-mi raspunda la "Cum trebuie sa se spele pe maini " Anonomul de la 5. s-a infuriat si a inceput sa "intre in DELIR. Ma bucur de el...cred ca cu ocazia intrari in stare de urgenta...se vor constitui si " Complexe Medicale de Psihopati "

    hm....stare de urgenta.... apar deja optiuni interesante.

    nu-i asa ca totul devine palpitant? :)  

    ganditi-va ...clasa politica romaneasca + stare de urgenta (extra optiuni multe pt decidenti in afara ariei democratice si a drepturilor oamenilor) ... totul devine foarte interesant.  

    Bine!  

    Aveti termen sa puneti totul in ordine pana in Noiembrie 2020. Dupa aceea veti fi eliminati in bloc indiferent de partid, culoare politica sau ce mai vreti voi. . . ca m-am cam plictisit de voi de 30 de ani incoace...ne tot pierdeti timpul si resursele!  

    Aveti 8 luni pana in Noiembrie 2020.  

    Si in august/septembrie 2020 aveti prima evaluare ...in strada!  

    In pofida dreptului vostru de a interzice adunarile .... ;)  

    Ati fost avertizati.  

    Succes va doresc domnilor. 

    Alea jacta est (Zarurile au fost aruncate - declaratia lui Iulius Caesar , conform Cronicilor lui Suetonius).  

    1. Sunt de la 112, cineva m-a alertat ca un nebun alearga in multime si spune tampenii. Tu esti?

      La 112 numai alerte false primiti. A sunat adunarea Macron, multimea nu este, iar alergator prin ploaie esti.

      :) esti amuzant :)

    Tu GUNOIULE, ZDREANTA, SPURCACIUNE L. G. B. T. De la nr 6 care aduci osanale CIUMEI, MAFIEI HITLERISTE care îți ghiuruie matele de foame măcar ai primit un biscuit, o felie de piine cu sos de limba s au o votca trei sferturi cu apa din 7 miliarde de euro împrumutate pe spinarea romanilor. BOSCHETARULE ție foame, ție sete spune de la noi romanii de buna credință primești. De ce trăiești cu iluzii REGRETATUL FAMILIEI. Nu l mai ridica în slavi pe SUGALAUL, BULANGIUL, POPONARUL, NAZISTUL, FASCISTUL, HITLERISTUL, IOHANES, BĂUTOR UL DE SINGE, TRĂDĂTORUL DE TARA. Dacă ești tinar dute la munca CERȘETORULE întemeiază o familie dacă ești pe invers ca ELTON JOH(N) ANES DE ROMÂNIA dute în GERMANIA HITLERISTA și trăiește acolo. La cit ești de penibil asculta un sfat parintesc NEFERICITULE nu te mai baga în seama ca oricum sa ne ierte DUMNEZEU nu dam doi banii atenție nu jignim pe tine JEGULE, FRUSTRATULE, DROGATULE. Dute și te închine la biserica, dute la o SFINTA MINA ȘTIRE și stai de vorba cu un MONARH. T u trăiești dar sufletește ești pierdut SARACULE DE TINE. ASCULTA DE UN OM BATRIN și toți cititorii te sfătuiesc asa ca mine nu te lasă pierdut. Noua ne este mila de unul ca tine și din păcate mulți sunt ca tine VISĂTORI, PROGRESISTI și sfirsesc tragic sub o supradoza de droguri sau alcool. De ce te vinzi pentru 100grame votca chiar atit este valoarea ta. PĂCAT. DOAMNE AJUTA ȘI PĂZEȘTE ȘI LUMINEAZĂ MINTEA LA ACEȘTI SUFLETE CĂZUTE CA TINE.

    1. .....stai asa nu te enerva...Mai e putin pana luni..cand se Decreteaza Starea de Urgenta si tot atunci se formeaza si Comitetul Medical pentru psihopati.. PS Daca vrei am o cunostinta medic si o sa te ea la urgenta. Sanatate !

      De unde dracu ai mai aparut si tu?Au eliberat astia si paturile de la psihiatrie pentru a-i interna pe cei infectati cu coronavirus?Ne-ai facut capul tandari cu spurcaciunile tale.Cred ca ai tulburare bipolara.

      Tu...Nr 8...ai scris singur ce ai scris? Tu ești român? Și de bună credință? Credință...in ce?tu chiar mergi la biserică? Asta vă învață acolo? Știu...prea multe întrebări... De ce nu s-a cenzurat desteptu satului(Nr 8)? Redacția!!!

    DISPERATULE, ÎNSETAT ULE, FLAMINDULE îți înțelegem viata ta de BOSCHETAR noi ca părinți te înțelegem avem doar o rugăminte la tine scrie fără nici o rușine adresa ta și ce nai primit nici o data în viata ta fără nici o obligație ca să aduci LAUDE și OSANALE unui BĂUTOR DE SINGE, TRĂDĂTOR DE TARA, SUGALAU, BULANGIU, POPONAR, NAZIST, FASCIST, HITLERIST oi ca părinți ți le vom i deplin. De ce te vinzi pentru nimic. Ce păcat noi vrem sa te ajutam ca se vede situația tu ești în mare SUFERINTA

    1. Excelență.!!!. ăștia nu au auzit de proverbul ~Cine nu are bătrâni să își cumpere~. Le-ai și zis că ești om bătrân ÎNȚELEPT, ai strigat la Dumnezeu dar ei te-au făcut satanist. Și ca să scape de tine, auzi vorbă, sări bă gardul la Bălăceanca... fugi din țară cât nu s-au închis granițele!. Lume rea. Eu te știu (NE știm) demult. Nu ești reîncarnarea lui Corneliu Vadim Tudor sau a rusului ăla Jirinovski (și mai... bilos), că nu merge cu vârsta. Da' așa *PATRIOT* ca tine...(și ca mine!) în 2o-2o mai rar ...am rămas puțini. Ne-am văzut des : pe 23 ianuarie la Ghencea civil+cimitir, 03 martie în Primăverii de ziua lu' Tovu. Ion Ilici Ilici-escu, de câteva ori la vorbitor la Rahova (săracul Dragnea ce fericit era când ne vedea.. de parcă eram bombonici sau irinuci). Acu' cu virusul "VOTus 2o-2o CORNOSU", ăsta a rămas... dar lasă că are destui colegi ACOLO... parcă zici că au mutat sediul psd la Rahova-City.....! . Te rog, nu mai posta ca ~anonim~. Păi tu o persoanalitate ești anonim?

      ; să scrii.. % un mare patriot antifascist %... # anti-nazist+anti-imperialist#. .. că noi toți tovarășii așa te recunoaștem.  

      Tu...Nr 9... știu ești și 8.. chiar ești și părinte...pe lângă toate celelalte. ? Chiar ai procreat? Mă mir...și nu cred că sunt singurul... De ce mă? De ce ai făcut asta? Ce ai tu de transmis altor generații?prostia? există suficientă pe aceste meleaguri... dejecții? Măcar ești plătit?sau deții o funcție? Portar ceva paznic Pe la partid? așa aș înțelege înfocarea, nu și exprimarea... Vorbe... știi sau ai doar ălea 5-7 cuvinte în (vocabular) bilețel?

    Cercetător chinez de la Facultatea de Științe Medicale dezvăluie tristul adevăr despre Coronavirus de Redazione acum 2 săptămâni "style =" max-width: 100%; afișare: bloc! important; "> Câteva rânduri scrise de un cercetător chinez pentru a spune adevărul despre coronavirus: Acum riscă arestarea: Bună, sunt jiào Shenme Minzi din China, cercetător al Facultății de Științe Medicale. Universitatea din Zanjan Virusul Corona ajunge în orice țară mai devreme sau mai târziu, nu există nici o îndoială că multe țări nu au kituri sau echipamente de diagnostic. Vă rugăm să utilizați cât mai multă vitamina C naturală pentru a consolida sistemul imunitar. Nu vă faceți griji, este un simplu virus de care puteți scăpa. Din păcate, virusul nu conține în prezent vaccinuri și tratamente specifice. din cauza mutației genetice care au făcut-o foarte periculoasă. Această boală pare a fi cauzată de fuziunea genei într-un șarpe și un liliac și a dobândit capacitatea de a infecta mamiferele, inclusiv oamenii. Este important să vă mențineți calmul și să transmiteți acest mesaj. Profesorul Chen Horin, CEO al Spitalului Militar din Beijing, a declarat: „Feliile de lămâie într-o cană de apă fierbinte vă pot salva viața”. Chiar dacă lucrați, ar trebui să aruncați o privire la acest mesaj și să le transmiteți altora! Lamaia fierbinte poate ucide proliferarea acestui virus în corpurile noastre! Lamaie taiata in trei parti si pusa intr-o cana, apoi toarna apa fierbinte si transforma-o in (apa alcalina), consumand-o in fiecare zi va ajuta cu siguranta impotriva proliferarii acestui virus. Lămâile calde pot avea același efect benefic ca medicamentele. Tratamentul cu acest extract distruge virusul și se vindecă de această gripă În plus, acizii și acidul carboxilic din sucul de lămâie pot regla hipertensiunea, protejează arterele înguste, reglează circulația sângelui și reduc coagularea sângelui. După citire, spuneți cuiva și transferați-o persoanei pe care o iubiți și aveți grijă de sănătatea personală. Sfat: profesorul Chen Horin observă că oricine primește acest mesaj este cel puțin garantat să salveze viața cuiva ... Mi-am făcut treaba și sper că mă poți ajuta și eu să o dezvolt

    ANISIE este o RUSINE de MINISTRU al INVATAMANTULUI! Acum 4 zile declara ca nu trebuie inchise scolile, acum spune altceva…. Cucoanana este RETARD CLAR, nesimtita, proasta, obraznica, imorala...

    Abia aștept ca tâmpiții care conduc aceasta tara, sa o blocheze total, interzicând transporturile, inclusiv cel cu metroul, sa vedeți atunci haos. Capitalismul nu e configurat ca lumea să poată lucra de acasă. Când e vorba de sclavi manufacturieri sau de call-center-isti, nici nu poate fi vorba de așa ceva.

    1. Aștepți...cum se zice...că un prost...ce ești... serios? Asta aștepți?

    Avem un nivel intelectual .....

    Dar nu numai atat , multi , f multi ,cu multe , multe probleme psihice... 

    Melteanu ala de Vela va fi cel mai important om din Romania? Avem un provincial plin de frustrari si complexe la Cotroceni, chiar trebuia inca un taranus coclit sa fie cel care da ordine despre viata noastra in stare de urgenta? Dar nu ma mai mira nimic, au fost votati de cei care seamana cu ei.

    Inca o dovada ca mama idiotilor e nemtoaica si ca a avortat in Romania, mai precis in Sibiu

    1. aici avem un postac pesedist foarte prolific, care injura permanent prin postari multiple si cu rost si fara rost; disperare mare :))

      Ti-ai recunoscut compartamentul:-)?

    Investitorii resimt asta, pentru că nu vine un supliment de capital din părtea Băncii Central Europene, măcar câteva zeci de miliarde de euro, pentru susţinerea economiilor lovite. Practic, banii alocaţi de Comisia Europeană se bazează pe programele operaţionale din 2014. Noi suntem în 2020, într-o situaţie de derogare, de pandemie, în care economiile sunt afectate de alte cauze decât cele prevăzute în 2014. Deci trebuia să se vină cu alte măsuri! Să dăm aici exemplul Germaniei, care a lansat emisiuni de 500 de miliarde euro pentru creditarea întregii economii, pentru companiile care au dificultăţi. Acelaşi lucru trebuia făcut şi de CE. Din cauza acestui lucru avem un efect pe burse, investitorii nu au încredere în măsurile CE.

    "În astă seară, în trecere fiind, cineva, o cunoștință care trăiește în anumite medii și are acces la informații foarte sensibile și de o anumită natură, mi-a relatat ceva ce m-a înfiorat: Coronavirusul este doar un pretext ordinar pentru a stârni isteria la nivel mondial. Creat în laboratoarele crimei organizate mondiale (așa-zisă Ocultă) și fără a fi așa de mortal cum îl prezintă mass-media bișnitară și vândută, virusul este răspândit peste toată planeta cu ajutorul dronelor. Obișnuitul virus gripal este mult mai periculos decât coronavirusul, dar o minciună repetată de un milion de ori, devine adevăr în mintea individului și apoi se transmite ca atare în memoria colectivă.

    Odată falsa problemă creată, oamenii vor intra în panică și își vor activa instinctul de supraviețuire individuală. Și-atunci, ca de nicăieri,vor veni Ei, falșii buni samariteni, care vor oferi lumii absolut „dezinteresat” soluția, chipurile sub forma unui vaccin salvator, pentru care oamenii se vor părui la propriu ca să beneficieze cu prioritate de administrarea lui. Numai că, abia după aia vor începe problemele reale, căci respectivul „vaccin” va fi unul mortal, care îi va extermina pe beneficiari în maxim 6-12 luni sau și mai devreme, dacă anumite componente ale lui vor fi activate electromagnetic prin microunde 5G sau direct din sateliții de joasă altitudine. Moarte la cererea victimelor beneficiare, care va să zică, dacă vaccinarea obligatorie nu a funcționat cum trebuie. 

    Iar România va fi unul din primele poligoane în care se va experimenta noul „vaccin”, care oficial cică nici nu este creat, dar în realitate este stocat în miliarde de fiole, în depozite regionale pe tot globul, așteptând desfășurarea pe etape a planului sinistru. Și care ne va fi oferit de instituțîi internaționale și Ong-uri din spatele cărora va rânji cinic matusalemicul G. Soros, în timp ce isonul îi va fi ținut acestuia, printre alții, și de Bill Gates. 

    Va sună cunoscut? Prea multă populație, ar trebui să rămânem maxim 500 milioane, pentru că, chipurile, atâta este capabilitatea Terrei, în realitate asta ar fi capacitatea Lor de a ne controla electronic, ca pe vite. 

    Până atunci, adică până la rarefierea demografică terestră, isteria va urca la paroxism și va genera o falsă criză de aprovizionare cu alimente, servicii, utilități și bunuri de nevoi personale, care va conduce la masive devalorizări monetare și deprecieri economico-financiare ale caselor, imobilelor și pământurilor noastre, și astfel bruma de avere a fiecăruia va fi transferată aproape pe de gratis în mâinile lor, ale „salvatorilor”. Aurul va ajunge și el la valoarea lui reală, adică la Zero. 

    Singura soluție ar fi să nu mai fim așa creduli și să nu ne mai lăsăm manipulați. Să refuzăm să ne mai isterizăm, să reîncepem să ne comportăm normal. Și să refuzăm orice miracol pseudo-salvator creat de Ocultă. 

    Dacă căscăm ochii cu toții sau majoritatea, acum poate vor eșua. Și-atunci, prezenta criză coronavirusiană nu va mai reprezenta Soluția Finală a Ocultei, ci se va transforma într-o simplă simulare a unei alte viitoare Soluții Finale. 

    Pentru că, în așteptarea unei noi oportunități criminale, Asasinii Economici și acum și Biologici vor rămâne pe mai departe la pândă, hămesiți, ca să ne prindă iar pe picior greșit și să ne eutanasieze. 

    Acum aveți informația, dar - după caz - prezentele rânduri le puteți trata fie ca un simplu eseu sau un biet pamflet. Sau nu! Pentru că nimic nu este ceea ce pare. Doar „Prietenii” știu de ce!" 

    (text preluat) 

    1. Avea dreptate un comentator al ziarului Bursa care spunea ca sunt multi, foarte multi oameni cu multe,foarte multe probleme psihice.Iar cei neinformati ii cred.

    Aceasta criza care ca scop controlul populatiei si va distruge orice forma de umitate care mai era in oameni. Cei care vor supravietui vor fi trasnformati in simple vite - nu se mai intalnesc, nu mai socializeaza, nu mai merg la teatru, pe stadion... doar muncesc, mananca, se uita la TV si caca..

    Asta v-ati dorit, asa vreti sa ajunga umanitatea in secolul 21 ??? 

    Sclavi trezirea !!!  

    S-au restrâns drepturi și libertăți dar nu s-au stabilit masuri compensatorii concrete pentru populație.

    UE e ca și inexistentă în această criza, fiecare țară își salvează fundul. Italia a fost lăsată singura sa gestioneze criza. 

    Teoriile conspirației sunt toate adevărate și sunt adevăruri crude care dor. 

    Nu mai ai nicio instanță unde sa reclami un abuz.

    Liberul acces la justiție se suspenda. Fara nicio formalitate. Ideal. Salariile și le iau tot 100%

    Legea organica de aprobare a OUG privind situația de urgență spune clar ca e interzisa restrangerea liberului acces la justiție. Suspendarea e tot o restrângere. Sigur, daca e nevoie de judecatori pentru o alta muncă, tot e bine, totul pentru victorie.. 

    Este foarte important ca măsurile care vor fi luate de acum să fie luate la timp, în aşa fel încât să prindă, iar pentru a face posibilă această luptă am decis sa decretez stare de urgenţă la începutul saptamanii viitoare

    Ce mesaj clar...vai de noi 

    Acum se vede de ce a tinut mortis Johanis sa-l puna pe Orban la guvern.

    Decretul lui Johanis nu are aproape nimic destinat salvarii acestui popor de molima ce a inspaimantat o lume. Basescu spunea (in mod elegant) ca decretul are nereguli majore. Insa se vede clar ca decretul este o mare escrocherie financiara a carei costuri romanii ce vor supravietuii le vor paltii din pensiile si salariile lor.

     

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb