ALIANT anunţă parteneriatul cu SHARP Printing Solutions şi devine distribuitor oficial, în România, al concernului japonez

Media-Advertising / 27 octombrie 2023

ALIANT anunţă parteneriatul cu SHARP Printing Solutions şi devine distribuitor oficial, în România, al concernului japonez

Compania românească Aliant, integrator IT, furnizor de servicii de transformare digitală şi partener Xerox de 30 de ani, adaugă în portofoliul său destinat atât revânzătorilor, cât şi clienţilor finali, echipamentele şi serviciile de printing ale companiei Sharp. Unul dintre cele mai puternice branduri de pe piaţa asiatică, Sharp oferă, prin divizia sa de Managementul documentelor şi printing, servicii securizate, configurabile, care aduc un nivel avansat de eficienţă în fiecare etapă a fluxului de lucru pentru tipărirea documentelor, îmbunătăţind productivitatea, reducând costurile, sporind colaborarea şi permiţând o mobilitate sporită. Prin acest acord, Aliant va importa direct şi va distribui echipamente de printing, consumabile şi piese de schimb, fiind autorizat şi pentru servicii de instalare, garanţie şi postgaranţie pentru producătorul Sharp.

"Parteneriatul cu Sharp este aliniat cu strategia noastră de dezvoltare, serviciile de printing fiind o competenţă cheie pe care vom continua să o livrăm către piaţă. Venim în continuare cu cele mai bune soluţii la nevoile reale din piaţă. Deciziile noastre de business sunt luate ţinând cont de valoarea adăugată şi avantajele pe care le putem aduce clienţilor şi partenerilor noştri. Am regăsit în ADN-ul Sharp valori comune cu cele Aliant, iar asta ne reconfirmă alegerea făcută", declară Bogdan Ciubotaru, Managing Partner Aliant.

"Urăm bun venit companiei Aliant în rândul partenerilor Sharp. Experienţa vastă în industria de printing, câştigată pe piaţă locală, va juca un rol esenţial în succesul nostru. Ne bucură mult acest parteneriat şi dorim să prioritizăm două elemente cheie: furnizarea de servicii de top, alături de o gamă completă de multifuncţionale A3 laser. Suntem încrezători că piaţa din România va recunoaşte rapid fiabilitatea şi calitatea soluţiilor de imprimare Sharp, precum şi angajamentul puternic demonstrat de noul nostru distribuitor în România, compania Aliant. Împreună, suntem pregătiţi să avem un impact semnificativ în piaţă", declară Dmytro Lunov, Europe Distribution Manager Sharp.

Piaţă de printing din România este una extrem de competitivă iar Aliant şi Sharp vor aduce în prim-plan soluţii de ultimă generaţie: de la furnizarea de echipamente de imprimare, copiere şi scanare inovatoare, la servicii de gestionare şi securizare a imprimării şi documentelor, adaptate fiecărei companii sau industrii. Tehnologia japoneză şi expertiză locală vor conlucra eficient pentru a deservi canalul de parteneri B2B cu soluţii complete şi integrate, menite să reducă costurile de imprimare şi copiere, să îmbunătăţească eficienţa operaţională şi să optimizeze gestionarea flotei de imprimante şi consumabile.

Despre Aliant

Aliant este integrator IT şi furnizor de managed services precum şi distribuitor de printing, a cărui misiune este aceea de a contribui la dezvoltarea competitivă, eficientă şi sustenabilă a partenerilor săi prin folosirea celor mai avansate tehnologii. Alături de distribuţia de printing prin canalul B2B dedicat revânzatorilor, activitatea companiei constă în servicii de transformare digitală a afacerilor, utilizând, printre altele, soluţii de Hyper Automation prin RPA, Chatbots, Low Code, Inteligenţă Artificială, Realitate Augmentată, precum şi soluţii de Infrastructură şi Integrare, Securitate a Datelor, Managementul Documentelor şi Printing.

Despre Sharp

Sharp face parte din clubul select al producătorilor japonezi, sărbătorind recent 50 de ani de la fabricarea primei imprimante. Motto-ul "BE ORIGINAL" reprezintă promisiunea originalităţii şi unicităţii produselor ce se bazează pe tehnologie. Cunoscut în România încă din anii 90 pentru calitatea produselor sale, astăzi concernul Sharp este implicat producţia de panouri solare, ecrane LCD de mari dimensiuni, audio-vizual şi aplicaţii colaborative.

Prin portofoliul de printing, divizia Sharp Europe le permite întreprinderilor şi organizaţiilor să îşi îmbunătăţească performanţa şi să se adapteze la locurile de muncă ale viitorului. Produsele Sharp deservesc clienţi din sectoarele privat şi public, şi variază de la imprimante şi tehnologii avansate de ecran plat, platforme de colaborare, până la servicii IT. Ca parte a Sharp Corporation şi cu sprijinul Foxconn, Sharp Europe investeşte şi conduce industria în noi domenii de tehnologie care au potenţialul de a schimbă lumea. Pentru a afla mai multe despre modul în care Sharp Europe schimbă viitorul muncii, vă invităm să vizitaţi sharp.eu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb