Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătaru, a fost reţinut pentru 24 de ore

E.D.
Anticorupţie / 30 septembrie 2014

Actualizare 12:05

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti informează că în urma audierilor efectuate în dosarul penal în care sunt cercetate mai multe persoane pentru săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală au fost puse sub inculpare Ionescu Alin şi Aron Roxana, emiţându-se totodată şi ordonanţe de reţinere a acestora pentru 24 de ore.

Potrivit comunicatului instituţiei, persoanele vor fi prezentate astăzi Tribunalului cu propunere de arestare preventivă.

Instituţia mai precizează că în cauză mai sunt cercetate în stare de libertate alte 13 persoane, acestea având calitatea de suspect.

---

Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătaru şi patronul firmei de pază şi securitate care ar fi prejudiciat statul cu 10 milioane de euro ar fi fost reţinut în această noapte, iar astăzi va fi adus la tribunal cu propunere de arestare preventivă, transmit sursele de presă.

Ieri, peste 80 de poliţişti au efectuat percheziţii în Bucureşti şi Ilfov, într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt vizate persoane şi societăţi din domeniul serviciilor de pază şi securitate. Prejudiciul adus bugetului de stat în acest caz este estimat la 10 milioane de euro, iar una dintre firmele vizate de anchetă, Shelter Security, aparţine omului de afaceri Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar.

Potrivit surselor citate, timp de trei ani, firma de pază vizată de anchetatori ar fi rulat sume uriaşe care reprezentau servicii şi achiziţii fictive înregistrate în contabilitatea unor societăţi controlate de apropiaţi ai lui Alin Ionescu, patronul firmei de securitate. Surse din cadrul anchetei citate de presă spun că firmele fantomă nu aveau angajaţi pentru servicii de pază şi protecţie şi nici autorizaţie de la poliţie pentru astfel de activităţi.

În ultimii cinci ani, compania de pază vizată de anchetatori a avut contracte cu statul prin care asigura paza şi mentenanţă unor obiective de securitate din instituţii publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb