Alpha Bank România susţine mediul antreprenorial fiind partener în cadrul Programului IMM INVEST Plus 2023

S.B.
Bănci-Asigurări / 22 februarie 2023

Alpha Bank România susţine mediul antreprenorial fiind partener în cadrul Programului IMM INVEST Plus 2023

Alpha Bank România îşi reafirmă şi în 2023 angajamentul de susţinere a mediului de afaceri românesc prin participarea activă în cadrul Programului IMM INVEST PLUS la nivelul tuturor componentelor acestuia: IMM Invest, Agro IMM Invest, IMM Prod, Garant Construct, Rural Invest şi Innovation.

Programul are ca principale priorităţi dinamizarea producţiei locale, susţinerea construcţiilor inclusiv în zona "green", stimularea productivităţii şi competitivităţii în domeniul agricol, precum şi sprijinirea proiectelor cu componentă inovatoare şi digitală.

"În contextul unui nou an marcat de provocări multiple şi suprapuse, lansarea Programului IMM Invest Plus 2023 transferă mediului antreprenorial un puternic semnal de stabilitate şi predictibilitate. Alpha Bank îşi reafirmă angajamentul de a sprijini planurile de dezvoltare şi necesităţile curente ale clienţilor start-up şi IMM, prin continuarea parteneriatului IMM Invest Plus 2023 alături de autorităţile publice implicate. Suntem permanent angajaţi în direcţia susţinerii IMM-urilor pentru a-şi implementa şi fructifica proiectele cu componenta inovatoare, generatoare de valoare adăugată sau care asigură crearea de locuri de muncă şi dispunem în acest sens de un portofoliu diversificat de soluţii financiare dublat de experienţa şi expertiza necesară", a declarat Dragoş Drăghici, Director în cadrul Direcţiei IMM a Alpha Bank România.

Componentele Programului IMM INVEST PLUS sunt destinate accesării de credite pentru investiţii şi/sau capital de lucru fiind susţinute prin garanţii de stat de până la 90% din valoarea finanţărilor solicitate, emise de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM), Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) şi Fondul Român de Contragarantare (FRC).

În cadrul Programului IMM INVEST PLUS 2023, companiile eligibile, inclusiv startup-urile beneficiază de un ajutor de stat sub formă de grant care acoperă integral atât valoarea comisionului de risc şi a celui de administrare pe toată perioada de valabilitate a garanţiei, cât şi dobânda pe o perioadă de 12 luni de la acordarea creditului.

Pot fi accesate credite în valoare de până la 10 milioane lei pentru proiectele de investiţii, respectiv în valoare de până la 5 milioane lei pentru capital de lucru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb