Alpha Dreams, noul cont de economii pentru copii

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Publice / 29 octombrie 2007

Contul se deschide pe numele copiilor cu vârsta până la 14 ani

Alpha Bank Romania lansează contul de economii pentru copii, Alpha Dreams. Contul poate fi deschis pe numele copilului, în RON, EUR sau USD de către părinţi sau reprezentanţii legali, oricând de la momentul eliberării certificatului de naştere şi până la împlinirea vârstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiţi până când copilul ajunge la vârsta de 18 ani.

Planul de economisire Alpha Dreams oferă câştiguri mari prin dobânda aferentă sumei de bani economisite şi prin capitalizarea trimestrială a dobânzii. În plus, în fiecare an, în luna iunie, banca oferă ca bonus, dublul dobânzii anuale.

"Alpha Dreams este produsul de economisire care combină flexibilitatea contului curent cu dobânda unui depozit la termen", precizează Sergiu Oprescu, Preşedinte Executiv Alpha Bank Romania. "Prin intermediul acestui nou produs oferim clienţilor o modalitate simplă şi avantajoasă de economisire în beneficiul copilului, răspunzând nevoilor şi aspiraţiilor ce evoluează o dată cu vârsta."

Alpha Dreams este un instrument de economisire foarte flexibil. Sumele de bani pot fi economisite oricând, în funcţie de fondurile disponibile. Dacă în familie există mai multi copii, se poate deschide câte un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu încuviinţarea părintelui, oricine poate depune bani în contul copilului, sporind astfel economiile.

Contul de economii Alpha Dreams este însoţit şi de alte facilităţi: AlphaCard Visa Electron de care copilul poate beneficia gratuit la împlinirea vârstei de 14 ani, prin care părinţii îi pot asigura lunar banii de buzunar şi acces gratuit la Alpha Click, serviciul de Internet Banking prin intermediul căruia poate fi urmărită, oricând şi de oriunde din lume, evoluţia economiilor din contul Alpha Dreams.

Suma minimă necesară pentru a deschide Alpha Dreams este de 50 RON, 15 EUR sau 25 USD. Suma maximă ce poate fi depusă anual în cont este de 50.000 EUR (sau echivalent RON sau USD).

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania a fost înfiinţată în anul 1993 şi aparţine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Grupul bancar este reprezentat în România şi de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN şi Alpha Insurance Brokers.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb