Analiză WBS Jurnal bursier - SUA -- 26 ianuarie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 27 ianuarie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inchis indecis sedinta de ieri, pe fondul stirilor macroeconomice mixte. Astazi are loc sedinta Rezervei Federale, unde schimbarea dobanzii cheie este exclusa de cei mai multi analisti. In schimb, comentariile comitetului

    Rezervei Federale privind perspectivele economiei americane si planurile de cumparare de active bazate de ipoteci vor fi urmarite atent de investitori.

    Tot astazi, dupa inchiderea pietei, va avea loc discursul anual "State of the Union" al presedintelui Barack Obama in fata congresului american.

    Discursul este importanta in contextul in care, dupa pierderea majoritatii de 60 de locuri in senat, democratii vor fi nevoiti sa faca anumite compromisuri pentru a promulga reforma sistemului de sanatate, iar presedintele Barack Obama a anuntat in aceasta saptamana masuri de reformare a sistemului financiar si de reducere a deficitului bugetar.

    Ieri a fost anuntata valoarea indicelui increderii consumatorilor americani pentru luna ianuarie, acesta inregistrand o crestere neasteptat de puternica, la 55,9 de la 52,9. Analistii estimau in medie o crestere pana la 53,5.

    Indicele S&P/CaseShiller al pretului mediu al locuintelor americane a scazut in luna noiembrie cu 0,2%,

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb