Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 12 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 13 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani şi-au continuat scăderea ieri, pe fondul intensificării temerilor privind dinamica economiei americane. Numărul cererilor de şomaj a crescut în ultima săptămână la 484.000 de la 479.000 în săptâmâna anterioară, în timp ce analiştii estimau în medie o scădere la 465.000, aceasta fiind cea mai ridicată valoare a indicatorului din ultimele trei luni. În schimb, numărul total al persoanelor ce primesc ajutor de şomaj a scăzut de la 4,537 milioane la 4,452 milioane, analiştii estimând o stagnare a indicatorului.

    Indicele NASDAQ 100, reprezentativ pentru sectorul tehnologic, a înregistrat o scădere mai mare decât cea a indicelui S&P 500, estimările de vânzări dezamăgitoare date de Cisco Systems ducând la o retragere din sector a investitorilor.

    Dolarul american şi-a continuat aprecierea faţă de moneda Euro, cursul EURUSD ajungând în jurul valorii de 1,28. Drept urmare, piaţa mărfurilor a cunoscut scăderi importante: preţul barilului de petrol a pierdut circa 3%, ajungând sub $76.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb