Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 18 februarie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 19 februarie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Bursele americane au inregistrat cresteri ieri, aceasta fiind a treia sedinta consecutiva in care indicele Dow Jones Industrial inchide pe plus. Pretul petrolului a crescut cu peste 2%, dupa ce raportul saptamanal privind stocurile de petrol a aratat ca acestea s-au marit intr-un ritm mai mic decat asteptarile.

    Printre companiile importante ce a ieri rezultate trimestriale, Wal-Mart si-a vazut vanzarile scazand in urma reducerilor de preturi practicate. Managerii Procter & Gamble au declarat ca tinta principala a companiei este cresterea vanzarilor.

    Totusi, stirile macroeconomice nu au fost de natura pozitiva. Cererile initiale de somaj au crescut in ultima saptamana, la 473.000, de la 440.000 in saptamana anterioara. Analistii estimau o usoara scadere, pana la 438.000. Numarul total al persoanelor ce primesc ajutor de somaj s-a aflat in crestere, la 4,563 milioane, de la 4,538 anterior.

    Indicele indicatorilor economici anticipativi (leading indicators) a crescut in ianuarie cu 0,3%, in timp ce analistii estimau o crestere de 0,5%.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb