Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 19 iulie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 20 iulie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au terminat sesiunea de luni în creştere, după o sesiune oscilantă afectată de rezultatele financiare mixte raportate de companii. Sectorul bancar a fost unul dintre cele mai afectate,

    indicele S&P Banks realizând o nouă scădere deaproape o jumătate de procent, după declinul abrupt de vineri. Printre efectele pozitive ale zilei s-a numărat anunţul privind comenzile câştigate de Boeing şi, indirect, divizia de echipamente de aviaţie a General Electric în urma expoziţiei de la Farnborough Air Show, volumul activităţii reprezentând o surpriză pentru analişti. În particular, giganţii din sectorul de închiriere de avioane au plasat un număr de comenzi peste aşteptări pentru modele produse de Boeing şi Airbus, indicând o depăşire cu succes a crizei de finanţare şi a scăderii de activitate din anul anterior.

    Indicele NAHB care exprimă încrederea sectorului de construcţii pentru activitatea viitoare a scăzut în iulie la 14, minimul ultimelor 15 luni, de la 16 în iunie (valorile sub 50 ale indicelui indică un număr mai mare de corespondenţi care au apreciat condiţiile drept negative). Declinul vânzărilor de după expirarea facilităţilor fiscale oferite de guvern pe 30 aprilie a fost mai mare decât aşteptările, pe fondul creşterii executărilor silite.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb