Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 26 februarie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 1 martie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au crescut uşor vineri, după ce creşterea economică din ultimul trimestru al lui 2009 a fost revizuită de la 5,7% la 5,9%. În acelaşi timp însă, indicatorii economici anunţaţi vineri au oferit o imagine mixtă asupra economiei SUA.

    Indicele Chicago PMI, reprezentativ pentru încrederea managerilor în economia americană, a crescut în februarie la valoarea de 62,6, de la 61,5 în ianuarie, în timp ce analiştii estimau o scădere la 59,7.

    Indicele University of Michigan al încrederii consumatorilor a fost revizuit uşor negativ pentru luna februarie, iar vânzările de case ce au avut deja un proprietar au ajuns în luna ianuarie la 5,05 milioane, cea mai mică valoare înregistrată în ultimele şase luni.

    Indicele VIX al volatilităţii opţiunilor S&P 500 a scăzut sub nivelul de 20, ajungând la cea mai mică valoare din 21 ianuarie până în prezent.

    Dolarul american s-a depreciat vineri faţă de moneda euro, cursul EURUSD ajungând peste nivelul de 1,36. De altfel, indicele DXY, ce calculează valoarea dolarului faţă de monedele principalilor parteneri economici, a înregistrat o scădere de circa 0,5%.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb