Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 3 august

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 4 august 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Indicii bursieri americani au inchis in usoara scadere sesiunea de ieri, pe fondul datelor macroeconomice dezamagitoare. Comenzile primite de fabricile americane au scazut in luna iunie cu 1,2%, in timp ce analistii estimau in medie o scadere de doar 0,5%. De

    asemenea, numarul locuintelor in curs de vanzare a scazut in iunie cu 2,6%, analistii estimand o crestere de 4%. Consumul si veniturile populatiei, previzionate de analisti sa creasca, au stagnat in luna iunie. In ciuda rezultatelor trimestriale pozitive anuntate de companiile americane in ultima luna, care au dus la un raliu puternic in piata de capital, datele macroeconomice indica o temperare a activitatii economice.

    Dintre sectoarele economice reprezentate in indicele S&P 500, doar cel al energiei si cel al sanatatii au inchis sedinta de ieri pe plus. Cele mai mari pierderi au fost inregistrate de sectorul producatorilor de bunuri de larg consum (-1,34%) si cel al serviciilor financiare (-1,12%). In ciuda datelor macroeconomice slabe, ce au scazut apetitul pentru risc al investitorilor, dolarul american a continuat sa se deprecieze in fata monedei Euro, cotatia EURUSD ajungand in jurul nivelului de 1,325.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb