Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 4 iunie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 7 iunie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Piata americana de capital a suferit pierderi masive vineri, dupa ce raportul lunar privind piata muncii s-a aflat sub estimarile analistilor, iar declaratiile autoritatilor din Ungaria crescut termerile privind un al doilea val al crizei datoriilor publice din Europa. Economia americana a adaugat in ultima luna 431.000 de locuri de munca, dar analistii se asteptau in medie la o crestere cu 536.000 de locuri de munca. In plus, mare parte din castig se datoreaza anagajarilor

    temporare pentru recensamantul national ce are loc in aceasta perioada in SUA. Sectorul privat al economiei a adaugat doar 41.000 de locuri de munca, fata de 180.000, cat estimau in medie analistii. Rata somajului a scazut totusi mai mult decat asteptarile, ajungand de la 9,9% la 9,7%.

    Scaderea pietei a fost una generalizata, toti indicii sectoriali inregistrand pierderi de peste 2%. Volatilitatea, masurata prin indicele VIX, a crescut cu 20%, trecand iarasi peste pragul de 30, ce semnalizeaza in general conditii de piata dificile.

    Cotaţii Internaţionale

    vezi aici mai multe cotaţii

    Bursa Construcţiilor

    www.constructiibursa.ro

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb