Analiză WBS SUA - jurnal bursier - 8 septembrie

WBS
Internaţional #Jurnal Bursier / 9 septembrie 2010

  • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

    Pieţele americane au înregistrat creşteri miercuri, pe fondul reducerii temerii privind riscurile legate de situaţia financiară a ţărilor din zona euro, în pofida ştirilor macroeconomice mai puţin pozitive publicate în SUA.

    The Beige Book, raportul băncilor regionale ale Federal Reserve, a indicat o continuare a creşterii activităţii economice în perioada iulie-august, însă ritmul de creştere a înregistrat o "încetinire generalizată". Cinci din cele 12 districte (New York, Philadelphia,

    Richmond, Atlanta şi Chicago) au indicat "condiţii mixte" şi "decelerare" a ritmului de creştere a activităţii economice. Oficialii Fed şi-au exprimat în mod repetat opinia privind o reluare a accelerării creşterii în 2011. În paralel, cheltuielile de consum ale populaţiei au continuat să crească în medie, fiind însă limitate în cazul produselor neesenţiale; la rândul său, nivelul vânzărilor de locuinţe a rămas "foarte scăzut" sau a continuat să scadă. Creditele de consum acordate populaţiei au scăzut în iulie cu 3.6 miliarde de dolari, aproximativ în linie cu aşteptările de 4.5 miliarde, declinul provenind în principal din sectorul cardurilor de credit, unde variaţia a fost de -4.4 miliarde de dolari.

    www.agerpres.ro
    www.dreptonline.ro
    www.hipo.ro

    adb