Anchetă DNA la PSD

A.D.
Anticorupţie / 7 iunie 2020

Anchetă DNA la PSD

DNA a cerut PSD documente legate de achiziţiile din vremea campaniei prezidenţiale de anul trecut, a confirmat purtătorul de cuvânt al partidului Lucian Romaşcanu. Precizările sale vin după ce în spaţiul public au apărut informaţii despre discuţiile pe această temă în cadul unei întâlniri infomale a partidului, informează HotNews.ro.

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Marcel Ciolacu le-ar fi spus colegilor că el crede că Viorica Dăncilă va fi săltată de către DNA.

Romaşcanu nu a confirmat această informaţie, susţinând doar că a fost vorba de o întâlnire privată şi nu poate spune ce s-a discutat.

Romaşcanu a spus la Digi 24:"Au fost cerute documente de către DNA. Înţeleg că e vorba de documente legate de achiziţiile din vremea campaniei prezidenţiale",adăugând că astfel de documente au fost cerute şi altor partide.

El a precizat că "toate datoriile legale si legitime au fost achitate", iar, dacă mai există neînţelegeri, acestea se vor rezolva în instanţă.

Cu toate acestea, surse PSD, citate de Europa Liberă, susţin că documentele cerute au fost pentru perioada 2017-2019, epoca în care Liviu Dragnea a condus PSD. Documentele solicitate de DNA au fost trimise în această săptămână, în ziua de marţi, către procurori. Adresa pe numele PSD venise în urmă cu o săptămâna. Din informaţiile obţinute de Europa Liberă, controlul procurorilor DNA asupra finanţelor PSD a început în martie, când o solicitare a fost făcută către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP). (vezi aici explicaţiile complete)

Documente despre campania pentru europarlamentare au fost solicitate şi PNL, potrivit aceleiaşi surse.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Pentru binele Romaniei:

    - toti liderii psd sa fie arestati. Sa-i cerceteze portocala. 

    - partidul (psd) sa fie desfiintat 

    - toti cei care au votat psd sa fie trimisi la munca silnica la autostrazi pentru ca e nevoie de infrastructura. In 30 de ani, la transporturi au fost timp de 25 de ani ministri pnl/pdl/pntcd/ciolos/zero si nu s-au facut autostrazi din cauza psd. 

    - sa se taie pensiile. Cele normale. Cele nesimtite sa ramana sau sa creasca. Cu banii obtinuti din reduceri de la cei cu pensii mici, sa se dea ajutor firmelor straine. 

    - sa se vanda toate firmele de stat are au ramas. Pret 1 euro fiecare societate (Tarom, Port, Hidroelectrica, Cec) Apoi sa se ofere ajutor de stat celor care le cumpara.

    - Hoha si Sica sa ramana la putere cel putin pana vand si distrug tot. 

    PSD e de vina si pentru haiducia lui Citu.

    Acest SFINT D. N. A. (TALPA IADULUI) când va va face un control la GUVERNUL ASTA HITLERIST care își bate joc de romanii, la campania prezidențiale al TRĂDĂTORULUIDETARA JOHANNES la împrumuturile pe spinarea romanilor al BASTARDULUI CITU, la casele furate de JOHANNES. De ce oare ca să ai protecție occidentala trebuie sa vinzi tara, sa o trădezi, sa fii W. C. UL. public al Occidentului și nu ți se va întâmpla nimic ci vei fi ținut pe palme peste voința de vot a romanilor. Tiranul trădător de tara și de romani poate te vei satura o data de atâtea LAUDE, OSANALE, PREMII, DIPLOME(HIRTII GOALE FĂRĂ VALOARE CARE NE VOM ȘTERGE LA CUR CU ELE) TIR ANILOR HITLERISTI nu uitați ca acum noi amaritii de romanii suferim acum pe pământ ca să va fie vouă bine dar o sa va ajungă JUDECATA SFÂNTA A LUI DUMNEZEU. De ea nu o sa mai scăpați BLESTEMATILOR, CHIPURILE SATANEI, COPII LUI LUCIE.

    1. nici cu vaccin antirabic nu te faci bine baiete. esti dus rau . da' rau rau

      Asa este cand se uita prea mult la A3. Oricum sa nu uitam ce se mai pupau in USL (de 30 de ani ne fac ca un USL adevarat).

    Domnule, interesant ar fi daca Ciolacu ar crede ca DNA-ul o sa o salte si pe Manduleasa, ca amandoua au uneltit. Sa o salte, de data aceasta definitiv ca stie ea de ce.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb