"Anchor Group" se extinde în zona de Management al Proprietăţii

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 15 decembrie 2009

"Anchor Group", unul din principalii dezvoltatori imobiliari din România, îşi extinde portofoliul de afaceri şi oferă servicii integrate de Management al Proprietăţii.

Clienţii Anchor vor beneficia de o gamă variată de servicii, precum întreţinere, securitate, curăţenie, management-ul costurilor, raportare si administrare financiară.

Ibrahim Paksoy, CEO Anchor Group, a declarat: "Ne asumăm responsabilităţile uzuale în acest caz de management al proprietăţii, management-ul chiriilor, marketingul şi management-ul bunurilor. Oferim servicii personalizate pentru fiecare proiect, prin intermediul unor planuri de management ale proprietăţii, customizate, şi prin intermediul instrumentelor de marketing şi comunicare potrivite pentru fiecare client în parte. Echipa noastră de management este capabilă să furnizeze cele mai bune servicii de management al proprietăţii, complet integrate, la standarde BOMA şi ISCS."

Obiectivul fixat de Anchor Group este de a spori performanţele clădirilor şi de a reduce simultan şi costurile operaţionale. În acest mod, se atinge un grad înalt de eficienţă, se creşte gradul de confort al chiriaşilor în timp ce se respectă atât normele şi cerinţele prevăzute de legea din România cât şi standardele internaţionale în domeniu.

Cu 10 ani de experienţă pe piaţa românească imobiliară, "Anchor Group" oferă atât expertiza cât şi resursele necesare pentru a garanta siguranţa investiţiei şi lipsa problemelor operaţionale, servicii care s-au dovedit extrem de eficiente pentru portofoliul deja existent: Centrul comercial Bucureşti Mall, Anchor Plaza Office Building, centrul comercial Plaza România, In-City Residences şi Malldova Shopping Center.

Anchor Grup S.A. este unul din dezvoltatorii imobiliari de top din România. Business-ul central al companiei este de a dezvolta şi conduce proiecte imobiliare în România. Compania are o experienţă considerabilă în dezvoltarea de proiecte rezidenţiale, de retail, precum şi clădiri de birouri .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb