Angajatori de TOP Timişoara va reuni peste 1.500 de joburi şi 40 de organizaţii

S.B.
Comunicate de presă / 22 octombrie

Angajatori de TOP Timişoara va reuni peste 1.500 de joburi şi 40 de organizaţii

Cel mai mare eveniment de carieră din Banat, revine în această toamnă, pe 18-19 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. Angajatori de TOP Timişoara va reuni peste 1.500 de joburi şi 40 de organizaţii.

Angajatori din domenii variate de activitate vor fi prezenţi în cele două zile de eveniment. Inginerie, IT&C, servicii financiar-bancare, FMCG, retail, BPO, automotive şi logistică sunt câteva dintre cele mai bine reprezentate în cadrul evenimentului de carieră Angajatori de TOP Timişoara. Printre organizaţiile care au confirmat prezenţa se numără: IKEA Timişoara, Valeo, The Access Group, Allianz Services, Grupul Continental Romania, cu cele 3 divizii din Timişoara: Automotive, Anvelope şi ContiTech, MHP - A Porsche Company, Flex, MAHLE, Pilot Runway, DRÄXLMAIER Group, LPP Romania Fashion, Hamilton, Filtration Group, TE Connectivity Sensor Solutions, European Central Bank, DB Work, SLB Romania şi multe altele.

Pe lângă cele peste 1.500 de oportunităţi de carieră, joburi middle, senior level şi poziţii de management, precum şi despre oportunităţi de carieră în cadrul programelor de internship sau locurile de muncă entry-level, Angajatori de TOP Timişoara cuprinde şi Academia de Carieră.

Academia de Carieră, conferinţa dedicată tuturor celor care îşi doresc să îşi construiască o carieră de succes, se reîntoarce toamna aceasta pe 18 Octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, în cadrul evenimentului Angajatori de TOP. Participanţii vor avea ocazia să întâlnească personalităţi marcante din diverse domenii, să asculte poveşti de succes şi să primească sfaturi practice de la experţi în carieră.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb