Anthony Fauci lansează un avertisment puternic, respins, însă, de Casa Albă

G.U.
Internaţional / 1 noiembrie 2020

Anthony Fauci lansează un avertisment puternic, respins, însă, de Casa Albă

Anthony Fauci, cel mai mare expert în boli infecţioase din Statele Unite ale Americii, a lansat un puternic avertisment cu privire la pregătirea ţării pentru pandemie, avertizând că urmează să vină vremuri dificile, relatează DPA astăzi, potrivit Agerpres.

''Vom avea multe probleme. Nu este o situaţie bună'', a spus Fauci într-un interviu acordat ziarului Washington Post.

"Toate stelele sunt situate într-un loc greşit atunci când intri în sezonul de toamnă-iarnă, când oamenii se adună acasă în interior. Nu poţi fi mai prost poziţionat'', a spus Fauci.

Vineri, ţara a marcat un nou record, de aproximativ 98.000 de cazuri noi într-o singură zi. Spitalizările şi decesele cresc, de asemenea, din nou. În ultimele zile s-au înregistrat peste 1.000 de decese zilnic, crescând bilanţul total la peste 230.000 de morţi.

Trump a minimizat datele, acuzând medicii că includ în bilanţ în mod fals decesele de cancer şi boli de inimă ca fiind cauzate de COVID-19, pentru a câştiga mai mulţi bani.

Rivalul lui Trump în alegeri, Joe Biden, a condamnat cu tărie remarcile preşedintelui, lăudându-i pe lucrătorii din domeniul sănătăţii.

Alyssa Farah, purtătoare de cuvânt a Casei Albe, a respins criticile lui Fauci şi a indicat că ar trebui să fie mai atent în comentariile publice cu privire la modul în care administraţia gestionează pandemia, notează sursa citată.

"Există un anumit dezacord în rândul medicilor cu privire la cererea preşedintelui. Dar, de fapt, cred că de aceea am reuşit să obţinem un răspuns puternic, aşa cum auziţi de ambele părţi", a declarat Farah pentru Fox News.

Ea s-a referit la Scott Atlas, un alt consilier al lui Trump pentru coronavirus, care doreşte să redeschidă rapid ţara. Atlas este medic, dar nu este expert în boli infecţioase şi pare să fi fost cooptat deoarece opiniile sale se aliniază cu cele ale lui Trump.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ce tupeist, bai nene...s-a umplut lumea asta de mesagerii Satanei..

    este adevarat ce spune Trump , au fost si declaratii in direct cu manageri care au recunoscut ca medicii din sua primesc bani pentru a baga la covid tot felul de morti . atunci am fost in dubii cand am auzit , dar cand o spune presedintele sua , este real .

    Fauci sa explice legaturile sale si ale fundatiei lui Bill Gates cu centrul de cercetari medicale din Wuhan

    In Wuhan s-au desfasurat cercetari extinse cu coronavirusuri in urma mutarii proiectelor de cercetare exact pe coronavirusuri ale lui Fauci si ale echipei sale dupa ce CDC din SUA le-a interzis sa mai desfasoare astfel de cercetari pe teritoriul SUA

    Ca urmare, Fauci le-a mutat in Wuhan.  

    1. Fauci ar merita impuscat in cap pentru ce a declansat cu acest covid-19 scapat voit din laborator in piata umeda din China.

      Acea piata "umeda" din CHina a fost mediul de propagare, nu mediul de nastere al bio-armei covid-19 - o bio-arma cu impact social si economic , nu militar in sens clasic.  

      Putea Fauci sa mute aceste cercetari dupa capul lui unde voia el?Si unde?In China?Erau chinezii atat de fraieri incat sa se expuna?O arma biologica e o arma biologica.E imprevizibila.Daca chinezii erau atat de prosti nu ajungeau unde au ajuns.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb