ARIR împlineşte 2 ani de existenţă

S.B.
Piaţa de Capital / 17 noiembrie 2020

ARIR împlineşte 2 ani de existenţă

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), asociaţie profesională din România dedicată profesioniştilor şi celor mai bune practici în relaţia cu investitorii, împlineşte doi ani de la înfiinţare, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

ARIR a fost înfiinţată în 13 noiembrie 2018, la iniţiativa Danielei Şerban, de către companii listate, cu potenţial de listare, administratori de fonduri şi profesionişti în relaţia cu investitorii (IR). Membrii fondatori ai ARIR sunt: Bursa de Valori Bucureşti, ALRO, Electromagnetica, Franklin Templeton Management - Suc. Bucureşti, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Teraplast, Transelectrica, Daniela Şerban, Cosmin Răduţă şi Tony Romani. Au aderat comunităţii: Electrica, OMV Petrom, Antibiotice, Purcari, Idea Bank, BRK Financial Group, Banca Transilvania, Transgaz, Biofarm şi MedLife ca Membri Asociaţi. INNOVA Project Consulting, ENVISIA, RTPR, Intercapital Invest şi eVote au devenit Membri Afiliaţi.

"Numărăm astăzi 26 de membri extrem de valoroşi, ceea ce arată amploarea activităţilor noastre. Am reuşit să inovăm şi ne-am adaptat la nevoile pieţei, am adaugat o nouă direcţie strategică prin care ne propunem să sprijinim analiştii şi companiile interesate de listarea la bursă sau emisiuni de obligaţiuni.Vom începe luna aceasta a doua evaluare a comunicării companiilor listate cu investitorii- indicatorul VEKTOR şi vom continua să fim aceeaşi comunitate extrem de activă care crede în piaţa de capital, ca important motor de dezvoltare economică a României.", a declarat Daniela Şerban, Preşedinte şi Co-fondator ARIR.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pur si simplu gargara cu apa rece dna Serban. Schimburile de idei pentru prajirea micului investitor sint tema meetingurilor initiate....Sa va fie rusine !

    Subscriu la opinia Anonim . Dna Serban nici nu face diferenta intre management si investitori ; sa ne aducem aminte ca la o conferinta Financial intelligence se lauda ca poarta discutii cu managementul emitentilor pentru ca .. bla bla .. sa-si faca menirea ARIR ; un domn cu experienta a intrebat-o direct daca nu cumva era mai bine sa participe la adunarile actionarilor , ca acolo sunt investitorii ; raspuns - fara , desigur . Mananca si ea o paine , dar ar face bine s-o faca macar in liniste , de cate ori se afiseaza i se tulbura VEKTORUL. Si cand te gandesti ca ARIR da note la emitenti !

    Serban este o nulitate absoluta si oportunista care a inventat o asociatie de prostit prostii. O gargara fara sens si fara substanta exact ca Serban. Esti patetica du-te acasa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb