"Armax Gaz" vrea să se listeze la BVB la finele anului 2007 sau începutul lui 2008

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 22 iunie 2007

"Armax Gaz" intenţionează să se listeze la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) la sfârşitul anului 2007, sau începutul anului viitor, iar până atuinci îşi va majora capitalul social la aproximativ 60 de milioane de lei, a declarat ieri directorul companiei, Mircea Vescan. Potrivit lui Vescan, citat de NewsIn, compania Armax Gaz a stabilit deja firma de brokeraj prin intermediul căreia se va lista la BVB, iar aceasta va stabili şi categoria la care Armax va intra la cota Bursei. "Am avut discuţii şi avem şi o strategie în acest sens", a spus Simion. El nu a vrut însă să facă public numele societăţii de brokeraj.

Pe de altă parte, directorul Armax Gaz a estimat că anul acesta compania pe care o conduce va avea o creştere de 10-15% a cifrei de afaceri, precum şi a profitului. Mai mult, Vescan a declarat că doreşte ca societatea pe care o conduce să intre din nou pe piaţa din Federaţia Rusă şi cea din Orientul Mijlociu. Mircea Vescan a precizat că deja investeşte "foarte mult" pentru a realiza acest obiectiv, dar a precizat că este "foarte greu să revii pe o piaţă unde odată ai avut succes". "Eu cred că asta trebuie să fie o orientare generală a economiei româneşti", a adăugat preşedintele Armax Gaz. Acţionarii companiei Armax Gaz Mediaş, listată pe Rasdaq, au aprobat majorarea capitalului social cu 54,8 milioane lei (17,07 milioane euro), prin aport în numerar şi prin încorporarea rezervelor de la sfârşitul anului 2006, a informat, compania.

Capitalul social al companiei s-ar putea majora cu 54,8 milioane lei, de la 8,07 milioane lei, până la 62,87 milioane lei (19,6 milioane euro), ceea ce vizează o creştere de aproape opt ori a capitalului. Perioada de subscriere se va des­făşura timp de 30 de zile de la publicarea hotărârii acţionarilor în Monitorul Oficial. Acţionarii au dreptul să subscrie 5 acţiuni noi la una deţinută anterior datei de 4 iulie. La sfâr­şitul lunii februarie, Armax Gaz şi-a majorat capitalul social cu 5,6 milioane lei până la 8,07 milioane lei. Capitalul social este divizat în 80,67 milioa­ne acţiuni, cu o valoare nominală de 0,10 lei.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb