ASF: 68 de persoane s-au înscris pentru ocuparea celor 5 funcţii de conducere

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 24 februarie 2015

Concursul pentru ocuparea unor funcţii de conducere în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF) a atras 68 de persoane, se arată într-un comunicat al instituţiei.

"Autoritatea de Supraveghere Financiară a scos la concurs cu participare internă şi externă, în data de 10 februarie 2015, cinci posturi de conducere. După expirarea perioadei de depunere a dosarelor de candidatură, în 20 februarie 2015, s-au înscris în total pentru ocuparea poziţiilor vacante un număr de 68 de persoane", informează ASF.

Astfel, pentru poziţia de director al Direcţiei Supraveghere şi Control, Sectorul Asigurări - Reasigurări au fost primite 15 candidaturi, iar pentru poziţia de director la Direcţia Financiar - Administrativă au fost înregistrate 7 candidaturi.

"În acelaşi timp, pentru postul de şef Serviciu la Serviciul Supraveghere Prudenţială - Direcţia Supraveghere şi Control, Sectorul Instrumente şi Investiţii Financiare şi-au depus dosarele 4 candidaţi, iar pentru poziţia de şef Serviciu la Serviciul de Management al Portofoliului de Proiecte (PMO) din cadrul Direcţiei Operaţiuni şi IT (COO) s-au înscris 24 de persoane. Pentru ocuparea postului de şef Serviciu al Serviciului Administrativ şi Logistică - Direcţia Financiar - Administrativă concurează 18 candidaţi", se arată în comunicat.

În perioada 23 - 27 februarie 2015 se desfăşoară, la sediul ASF, interviul de evaluare a competenţelor şi abilităţilor personale ale candidaţilor pe aceste posturi.

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) este instituţia care autorizează, reglementează, supraveghează şi controlează entităţile care activează pe piaţa financiară non-bancară din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb