Asirom a semnat un protocol de colaborare cu PAID

F.A.
Bănci-Asigurări / 27 august 2013

Asirom Vienna Insurance Group a semnat protocolul de colaborare cu Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), pentru intermedierea de asigurări obligatorii de locuinţe, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"În cel mai scurt timp, compania noastră va fi în măsură să ofere, prin intermediul reţelei sale, pe lângă asigurarea facultativă a locuinţei şi poliţa PAD. Aplicaţia informatică necesară vânzării poliţelor de asigurare obligatorii a locuinţelor, PAD este în faza finală a implementării", precizează Asirom.

Mariana Diaconescu, preşedinte Asirom, a declarat: "Faptul că şi asigurătorii care nu sunt membri PAID vor putea vinde poliţa obligatorie de asigurare a locuinţei este un lucru bun, ce va stimula competitivitatea pe piaţa asigurărilor. Acest lucru este în folosul clientului, care va putea alege pentru emiterea poliţei compania ce îi aduce cele mai multe beneficii. Este probabil ca introducerea franşizei la riscurile preluate în asigurare de către PAID să conducă la o diminuare a preţurilor poliţelor facultative. Sperăm însă ca intr-o perioada relativ scurta, impactul acestei diminuări de preţuri asupra subscrierii la nivelul acestei linii de business sa fie compensat prin evoluţia acestui segment de piaţă".

Proprietarii de locuinţă vor putea achiziţiona de la Asirom o acoperire completă: poliţa PAD pentru sume asigurate de 20.000 / 10.000 euro în funcţie de tipul constructiv al locuinţei cu acoperire la riscurile de cutremur de pamant, alunecare/prăbuşire de teren, inundaţie şi poliţa complementară facultativă, care se va emite cu franşize la riscurile catastrofice la nivelul sumele asigurate obligatoriu şi poate acoperi, la sume asigurate egale cu sumele asigurate pe poliţa PAD sau la sume care exced aceste sume şi alte riscuri decat cele catastrofice, riscuri cu o mai mare incidenţă, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb