Astra Rail Industries reporneşte producţia vagoanelor de marfă din ţara noastră

F. A.
Comunicate de presă / 12 iulie 2012

Astra Rail Industries SRL anunţă preluarea principalelor active specifice producţiei de vagoane de marfă şi material rulant de la fabricile Astra Vagoane Marfa Arad, Meva Drobeta Turnu Severin şi Romvag Caracal, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Aceasta este prima investiţie făcută în ţara noastră de către investitorul privat german Thomas Manns, care a fost activ în Europa de Est în ultimii zece ani în mai multe domenii de business, inclusiv cel al camioanelor şi remorcilor.

Astra Rail Industries devine astfel fabricantul de material rulant feroviar cu cea mai mare capacitate potenţială de producţie din Europa, se precizează în comunicat.

Următoarele etape de dezvoltare vor urmări menţinerea standardelor care au adus apreciere internaţională fabricii Astra Vagoane Marfa, şi îmbunătăţirea calităţii produselor pentru a satisface cerinţele celor mai exigenţi clienţi. Scopul este de a readuce acest grup industrial în poziţia unui furnizor esenţial şi de încredere pentru piaţa internaţională, pe termen lung.

Thomas Manns administrează Astra Rail Industries împreună cu o echipă germano-română de manageri experimentaţi, formată din CEO-ul companiei, Bernd Böse, şi COO-ul Fulger Popescu.

Astra Rail Industries va reuni procesele de producţie din Arad, Caracal şi Drobeta Turnu Severin sub un management unic, integrat. Sediul companiei se află la Arad, care va fi centrul deciziilor operaţionale şi executive pentru toate cele trei unităţi de producţie, se mai adaugă în comunicat.

Astra Rail Industries are în vedere investiţii imediate şi pe termen lung în echipamente, în calitatea produselor şi în design. Investiţiile iniţiale vor fi de până la 10 milioane de euro în primele 12 luni, pentru a ridica toate fabricile la standarde occidentale de calitate. Acestea se adaugă la investiţiile în noi echipamente de procesare realizate la toate cele trei fabrici în ultimii cinci ani, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb