AUSTRALIAN OPEN "Cazul Djokovic" nu se va mai repeta în următorii trei ani

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 18 ianuarie 2022

Sursa foto: facebook/Novak Djokovic

Sursa foto: facebook/Novak Djokovic

Scandalul care a precedat startul Australian Open nu va mai fi posibil anul viitor, cel puţin cu aceeaşi distribuţie ca în 2021. Anularea vizei şi expulzarea nu au fost singurele necazuri pentru Novak Djokovic. Liderul mondial va primi o interdicţie de trei ani de a intra în Australia, după ce viza de intrare a sârbului a fost anulată a doua oară şi definitiv de Tribunalul federal australian, a confirmat Guvernul Australiei. Djokovic, de nouă ori campion la Australian Open, a eşuat în încercarea sa de a-şi apăra titlul şi de a revoca anularea vizei sale de către ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, în faţa Tribunalului federal australian. Djokovic nu va mai putea intra în această ţară în următorii trei ani, o interdicţie standard conform ordinului de deportare din temeiul Legii privind migraţia, deşi acest subiect este sub rezerva unei cereri şi el ar putea primi permisiunea să revină mai devreme. Dar aşa cum stau lucrurile în prezent, Djokovic, 34 ani, va rata următoarele trei ediţii ale primului Grand Slam al anului. Vorbind la Today Show, ministrul australian de interne, Karen Andrews, a precizat că "'acea anulare a fost confirmată de Curtea federală, deci ca urmare i se va interzice intrarea în ţară timp de trei ani. Acum, există câteva motive convingătoare care pot fi analizate, dar totul este ipotetic în acest moment. Orice cerere va fi analizată pe fond''. Odiseea lui Djokovic a început pe 5 ianuarie, când a fost reţinut pe aeroportul din Melbourne, iar viza sa de intrare, obţinută în urma unei scutiri medicale de la vaccinarea obligatorie impusă de autorităţile australiene, a fost revocată. Luni, 10 ianuarie, Djokovic a obţinut în justiţie anularea deciziei de revocare a vizei, iar în data de 14 ianuarie ministrul Imigraţiei, Alex Hawke, i-a anulat, din nou, viza de Australia a liderului mondial, pe motive de "'interes public''. Novak Djokovic deţine recordul de titluri de Mare Şlem câştigate (20), împreună cu Rafael Nadal şi Roger Federer. Djokovic este şi deţinătorul recordului de titluri cucerite la Australia Open (nouă) fiind şi campionul en titre. Cum veştile proaste nu vin niciodată singure, sportivul poate avea o altă problemă în viitorul apropiat. Autorităţile franceze, care la începutul anului susţineau că sportivul ar putea participa la turneul de la Roland Garros, chiar dacă nu e vaccinat împotriva Covid-19, a revenit asupra acestei decizii. Acum s-a anunţat că toţi jucătorii care vor concura la turneul de la Paris vor trebui să fie vaccinaţi.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Ha,ha,ha! Revolutia de frizerie a esuat lamentabil.Djokovic este extrem de persecutat, pentru ca nu este mai presus de lege.

    1. A aparut sluga rezistenta ipocrita

      CARE LEGE !!!LEGEA OBLIGATIVITATII VACCINARII NU EXISTA NICAIERI IN LUME !Insusi ,,marele,,ministru al emigrarii alex hawke a spus ca Djokovic NU S A SUPUS CERINTELOR ...cerinte care la ei la australieni echivaleaza sau sunt =LEGE !Pe ei nu i -a interesat ca tenismenul este sanatos ci ca s a opus DICTAURII MEDICALE CERUTA DE EI !

      SCUZE DE GRESEALA ...DICTATURII

      Vezi va ai inteles! Crerintele sunt lege. De ce a durat atat sa intelegi? Djokovic nu a respectat cerintele, deci nu a respectat legea. Iar Djokovic nu este mai presus de cerinte. Adica, de lege.

      Aceasta este o explicatie completa, necesara unui antivaccinist. Daca nu i-o dai asa, el nu pricepe. El zice: "Care lege?! Legea facuta de militieni?"

      Djokovic a facut performanta si a realizat ceva, unii se bucura ca pot si ei sa comenteze despre un mare campion. Au si ei o satisfactie isi pot da cu parerea, desi niciodata nu o sa performeze, o sa fie doar niste bieti anonimi.

    astia care se lauda cu asta , vor vedea tenis mai putin . nu-i nimic de lauda ca o sentinta judecatoreasca in favoarea unui om sanatos a fost intoarsa de hachitele unui politruc .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb