Avon deschide un nou magazin în sistem de franciză, în Bucureşti

A.D.
Comunicate de presă / 17 octombrie

Sursa foto: Avon

Sursa foto: Avon

Avon, jucător global în industria frumuseţii, inaugurează încă un magazin în sistem de franciză, în Capitală, în centrul comercial Park Lake. Această deschidere reprezintă o diversificare a strategiei companiei pentru a răspunde mai eficient nevoilor consumatorilor, însă modelul de afaceri tradiţional, bazat pe reţeaua de reprezentanţi, va continua să rămână unul dintre pilonii principali de business.

"Suntem încântaţi să colaborăm cu antreprenorii din întreaga ţară, pasionaţi de industria de beauty şi care împărtăşesc viziunea noastră asupra frumuseţii, inovaţiei şi atenţiei dedicate

consumatorilor. Le suntem alături la fiecare pas, oferindu-le un proiect gata de implementat, alături de suport complet pentru deschiderea şi promovarea noului magazin. În acelaşi timp,

ne concentrăm pe crearea unei experienţe de cumpărături accesibilă şi flexibilă, adaptată nevoilor şi preferinţelor consumatorilor noştri, fie că este vorba de achiziţii online, în locaţiile fizice sau prin reprezentanţi. Această abordare ne permite să ne concentrăm pe inovaţie şi extinderea canalelor de vânzare, oferind clienţilor noştri soluţii diversificate şi o experienţă de brand integrată", a declarat Roxana Popescu, General Manager Avon România şi Moldova.

Potrivit unui comunicat la redacţie, magazinul, amplasat la parterul centrului comercial Park Lake, ocupă o suprafaţă de 42 mp şi oferă o gamă largă de produse din portofoliul Avon, de la produse de make-up şi parfumuri, până la produse de skincare şi îngrijire personală.

"Sunt extrem de încântată să mă alătur familiei Avon şi să aduc valorile brandului mai aproape de consumatori. Acest parteneriat de franciză nu se traduce doar printr-un succes de business, ci şi printr-o oportunitate de a oferi consumatorilor o experienţă de shopping unică, personalizată, facilitând astfel interacţiunea directă cu produsele din portofoliul Avon, într-un spaţiu dedicat frumuseţii. Alegerea de a deveni partener de business al Avon a fost influenţată de inovaţia şi calitatea produselor, dar şi de angajamentul faţă de sustenabilitate, care m-au convins că aceasta este o colaborare de încredere", a declarat Laura Drăgan, partener de franciză.

Conform comunicatului, inaugurarea a fost marcată de un moment special: consumatorii au avut oportunitatea să o întâlnească pe Monica Bârlădeanu, care a fost prezentă în magazin pentru un meet & greet exclusiv. De asemenea, în primele trei zile de la deschidere, vizitatorii se vor bucura de oferte speciale, iar la achiziţii de minimum 75 de lei, vor primi cadou un produs Avon.

Ca parteneri ai francizei, antreprenorii beneficiază de suport complet şi de un pachet detaliat de know-how, care le oferă acces la un model de afaceri solid şi bine structurat. Partenerii

primesc sprijin în alegerea locaţiei, dezvoltarea unui branding eficient, promoţii dedicate, participarea la sesiuni de training şi asistenţă în lansarea, promovarea şi gestionarea afacerii.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9720
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5778
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2956
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9484
Gram de aur (XAU)Gram de aur394.4609

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb