Axis Communications va participa la World Expo 2020

V.I.
Comunicate de presă / 25 septembrie 2019

Ray Mauritsson

Ray Mauritsson

Axis Communications, anunţă participarea sa la World Expo 2020 care are loc în Dubai, Emiratele Arabe Unite, pentru o perioadă de circa 6 luni din 20 octombrie până pe 10 aprilie. Axis este unul dintre partenerii oficiali în cadrul Pavilionului Suediei situat în arena de sustenabilitate.

Ray Mauritsson, Preşedinte şi CEO al Axis Communications a declarat: "Considerăm că acest eveniment este o oportunitate extrem de interesantă şi suntem mândri să reprezentăm Suedia. Tema Expo 2020 se încadrează în aceeaşi direcţie cu valorile noastre de bază şi este aceeaşi temă adoptată de pavilionul suedez. Axis este o organizaţie inovatoare, axată pe pionierat, care dezvoltă mijloacele necesare unei societăţi mai inteligente şi mai sigure, iar aceste lucruri aşteptăm cu nerăbdare să le prezentăm la acest eveniment".

Tema Expo 2020 este "Connecting Minds - Creating the Future", iar expoziţia include trei sectoare, Opportunity, Mobility şi Sustainability. Pavilionul suedez se va axa pe oraşe inteligente, călătorii şi transporturi de generaţie nouă, ştiinţe naturale, economie circulară, industrie conectată şi societate inteligentă.

"La Axis venim mereu cu noi provocări la adresa status-quo-ului şi încurajăm inovaţia. Iar participarea noastră la Expo 2020 ca parte a pavilionului suedez reprezintă un nou pas în această direcţie. Vom prezenta soluţii de securitate de ultimă generaţie, axate pe conţinut video, audio şi controlul accesului, precum şi o serie de soluţii de analiză, precum numărarea oamenilor, managementul traficului şi multe altele. Suntem încrezători că World Expo 2020 va deschide un nou capitol în privinţa posibilităţilor de a inova - atât pentru EAU (Emiratele Arabe Unite), cât şi pentru întreaga lume - ceea ce aşteptăm cu nerăbdare", a spus Philippe Kubbinga, Regional Director, Axis Communications Middle East & Africa.

Pavilionul suedez, care va fi amplasat în sectorul dedicat sustenabilităţii, face parte dintr-o amplă campanie de promovare a exporturilor derulată de guvernul Suediei în anii care vin. Tema aleasă pentru pavilionul suedez este "Co-creation for Innovation". Pe lângă participarea efectivă la expoziţie prin prezentarea soluţiilor sale, Axis va asigura şi supravegherea video ca parte a soluţiei de securitate folosite de pavilionul suedez.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb