Banca Transilvania a început aprobarea creditelor în programul IMM INVEST 2021

S.B.
Bănci-Asigurări / 18 mai 2021

Banca Transilvania a început aprobarea creditelor în programul IMM INVEST 2021

Banca Transilvania a început aprobarea creditelor în cadrul programului IMM INVEST 2021, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Peste 5.000 de firme au ales BT ca bancă parteneră până acum, în acest an. Grupul Financiar BT este pregătit să preia inclusiv solicitări pe celelalte componente ale programului, AGRO IMM INVEST, IMM Factoring şi IMM Leasing.

În 2021, prin modificările aduse programului, au fost extinse categoriile de beneficiari eligibili, aşa încât profesiile liberale, PFA-urile, întreprinderile familiale şi cei care au activităţi agricole pot aplica pentru finanţare.

"Prelungirea programului este mai mult decât binevenită. Avem încredere, având în vedere succesul de care s-a bucurat anul trecut. La BT, continuăm să ne implicăm semnificativ pentru facilitarea accesului la finanţare şi recomandăm clienţilor IMM INVEST. Orice este important pentru businessul românesc, este important pentru noi. Din ce vedem, fermierii arată interes semnificativ pentru AGRO IMM INVEST şi ne aşteptăm ca acest program să crească. Ne organizăm cât mai bine să finalizăm solicitările clienţilor până în 30 iunie", afirmă Tiberiu Moisă, Director General Adjunct MidCorporate & IMM, Banca Transilvania.

Programul IMM Invest facilitează accesul la finanţare al afacerilor mici şi mijlocii afectate de pandemie. Statul garantează până la 90% din valoarea creditului, iar perioada de acordare a garanţiei este de până la 72 de luni. Beneficiarii pot cumula finanţări garantate de stat în limita plafonului de 10 milioane de lei, din care maxim 5 milioane de lei pentru capital de lucru.

Mai multe detalii pentru antreprenorii care aleg BT ca bancă parteneră sunt cuprinse în broşura BT IMM INVEST şi pe site-ul băncii.

IMM INVEST şi BT au adus anul trecut în economie aproape 4,5 miliarde de lei.

În 2020, prin programul IMM INVEST şi Banca Transilvania au fost acordate peste 10.000 de credite, care au adus în economie aproape 4,5 miliarde de lei şi prin care sunt susţinute aproximativ 100.000 de locuri de muncă.

IMM INVEST înseamnă pentru bancă inclusiv aproape 3.000 de clienţi noi, o treime din companiile creditate fiind la prima finanţare din partea Băncii Transilvania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb