Băncile membre Visa Europe constituie "Visa Forum" România

(A.A.)
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 21 ianuarie 2009

Băncile membre Visa Europe din ţara noastră au decis constituirea "Visa Forum", un organism consultativ care va contribui la elaborarea şi implementarea strategiilor de dezvoltare a Visa Europe în această ţară, la încurajarea plăţilor prin card şi a aplicării soluţiilor de risc pentru plăţile locale, potrivit unui comunicat al Mmd Corporate. În prezent, "Visa Forum" România reuneşte 22 de bănci care concentrează aproximativ 90% din operaţiunile Visa în România.

"Visa Forum" este condus de Comitetul Executiv care este alcătuit din reprezentanţii a 7 dintre băncile membre - Banca Transilvania, Alpha Bank, BCR, BRD, ING Bank, Raiffeisen Bank, UniCredit Tiriac Bank şi 2 reprezentanţi din partea Visa Europe - Cătălin Creţu, General Manager Visa România, şi Berna Ülman, Senior Vice President Visa Europe.

Comitetul Executiv se va întruni de trei ori pe an şi este împuternicit să discute şi să iniţieze proiecte care urmează să contribuie la dezvoltarea activităţii întregului portofoliu Visa în România, se precizează în comuniat. De asemenea, va dezbate subiectele care apar pe agenda Consiliului de Conducere al Visa Europe şi care pot avea un impact pe piaţa românească, şi va urmări implementarea unei practici comune pentru managementul riscurilor.

Gabriela Nistor, director executiv al Băncii Transilvania şi preşedinte al Comitetului executiv a declarat: "Dorinţa noastră este să devenim o voce mai puternică, mai bine auzită atât în Visa Europe, dar şi la nivelul autorităţilor române, eforturile noastre concertate servind mai bine dezvoltării activităţii întregului portofoliu de carduri Visa. Avem deja proiecte comune pe agenda de lucru şi sperăm ca în scurt timp membrii forumului să vadă deja câteva schimbări palpabile".

Visa Europe este o asociaţie de membri - o organizaţie deţinută şi condusă de cele 4.600 bănci membre din Europa - care a fost încorporată în iulie 2004.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb