BANI EUROPENI PENTRU REABILITARE TERMICĂ ÎN SECTORUL 6 Mănescu a discutat cu Corina Creţu despre derularea mai rapidă a procedurilor birocratice

Adina Lateş
Fonduri Europene #Construcţii / 24 septembrie 2015

Mănescu a discutat cu Corina Creţu despre derularea mai rapidă a procedurilor birocratice

Rareş Mănescu, primarul Sectorului 6, s-a întâlnit miercuri, 23 septembrie, cu Corina Creţu, comisarul european pentru Politică Regională, ca să discute despre derularea mai rapidă a procedurilor birocratice aferente pregătirii, aprobării şi derulării proiectelor locale de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe şi de îmbunătăţire a performanţei energetice a clădirilor publice, potrivit unui comunicat de presă remis astăzi redacţiei.

La întâlnirea de lucru, care a avut loc la sediul Comisiei Europene, a participat şi deputatul Răzvan Mironescu, Coordonator al Comisiei pentru Fonduri Europene a Partidului Naţional Liberal. Discuţiile s-au axat pe conţinutul tehnic al liniei de finanţare dedicate creşterii eficienţei energetice a clădirilor.

"Principalul document de lucru - Ghidul Solicitantului aferent Programului Operaţional Regional 2014-2020, Axa Prioritara 3, domeniul de intervenţie 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice şi în sectorul locuinţelor- este în procedura de consultare publică şi acum este momentul când potenţialele problemele pot fi corijate", arată comunicatul trimis de Primăria Sectorului 6.

Reprezentanţii Sectorului 6 doresc să utilizeze cât mai bine banii europeni care sunt puşi la dispoziţie României în proiectele de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe şi a unităţilor şcolare. Cei doi au subliniat faptul că, pentru administraţia locală a sectorului, reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a blocurilor de locuinţe, precum şi îmbunătăţirea performanţei energetice a clădirilor publice din sector (şcoli , grădiniţe, creşe) sunt obiective strategice care se bucură, în acelaşi timp, de sprijinul larg al comunităţii locale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb