BCR Cafe - a 370-a unitate a Băncii Comerciale Române

C.I.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 22 decembrie 2005

Banca Comercială Română (BCR) a deschis, ieri, prima cafenea bancară din reţeaua băncii - BCR Cafe, amplasată în Piaţa Romană. BCR Cafe împreună cu Agenţia BCR Romană asociată acesteia, acoperă o suprafaţă de aproximativ 430 mp. Preşedintele executiv al BCR, Nicolae Dănilă, a declarat: "Inaugurarea primei cafenele bancare din reţeaua băncii - BCR Cafe - contribuie, alături de celelalte 58 de unităţi BCR deschise, pînă acum, în 2005, la consolidarea poziţiei de lider al sistemului bancar românesc deţinute de BCR. Această unitate va fi urmată de deschiderea, în cursul anului viitor, a altor cafenele bancare în principalele oraşe din ţară. Dorim ca BCR Cafe să asigure un mediu informal dar şi de relaxare care să reunească oamenii de afaceri la o ceaşcă de cafea bună. Aceştia vor putea citi presa financiară, vor urmări ştirile , indicatorii financiari, ştirile TV".

Noua unitate bancară cu servicii integrate este cea de-a 12-a unitate operativă BCR din Sectorul 1 şi a 56-a din Bucureşti şi Judeţul Ilfov.

Agenţia BCR Romană oferă clienţilor servicii de contractare de credite de consum, ipotecare, finanţarea tranzacţiilor comerciale; atragerea de depozite şi alte fonduri rambursabile; servicii de transfer bancar; emiterea de carduri de credit, acceptarea de cecuri de călătorie; închirierea de casete de valori; tranzacţionarea în cont propriu sau în contul clienţilor de cecuri, cambii, bilete la ordin, certificate de depozit, contracte futures, instrumente avînd la bază cursul de schimb şi rata dobînzii; emiterea de garanţii şi asumarea de angajamente; acordarea de consultanţă cu privire la structura capitalului, strategia de afaceri şi alte aspecte legate de aceasta, consultanţă şi prestare de servicii cu privire la fuziuni şi achiziţii de societăţi comerciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb