BCR oferă RCA în rate şi dobândă zero

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 4 februarie 2011

BCR oferă RCA în rate şi dobândă zero

Banca Comerciala Română (BCR) împreună cu BCR Asigurări VIG oferă RCA cu plata în şase rate şi dobândă 0%, clienţilor care plătesc cu cardul de credit BCR, anunţă un comunicat al băncii.

Posesorii de carduri BCR care vor achiziţiona de la BCR Asigurări o asigurare RCA cu valabilitate de an de zile şi vor plăti la POS-urile instalate în agenţiile şi punctele de lucru ale BCR Asigurări cu cardul de credit BCR vor avea posibilitatea de achitare a poliţei de asigurare în 6 rate egale cu dobândă 0%.

Igor Zganjer, directorul executiv al Direcţiei Carduri din cadrul BCR, a declarat: "Oferim clienţilor o nouă facilitate - posibilitatea să plătească în rate fără dobândă orice produs cumpărat de la unul dintre partenerii noştri. În Program sunt înscrişi în mod automat şi gratuit toţi clienţii persoane fizice care deţin unul dintre cardurile de credit BCR şi care, la momentul efectuării tranzacţiei, solicită facilitatea de a plăti produsele/ serviciile în Rate cu 0% dobândă".

Valoarea tranzacţiei efectuată în Programul de Rate cu 0% dobândă va fi împărţită automat într-un număr de rate lunare egale pentru care banca va calcula un procent de 0% dobândă numai dacă deţinătorul de card res­pectă condiţiile de rambursare integrală a ratelor lunare.

Numărul de rate fără dobândă variază de la un agent economic la altul, în intervalul minim 2 - maxim 12 rate şi este afişat în locaţia Comerciantului Partener BCR inclus în program. Numărul de rate cu 0% dobândă pentru care a optat deţinătorul de card apare tipărit pe chitanţă POS la autorizarea tranzacţiei. Tranzacţia efectuată conform acestui Program va diminua disponibilul cardului de credit imediat, iar suma aferentă ratei lunare rambursate va majora acest disponibil.

"În perioada imediat următoare vom extinde această facilitate de plată şi către alte segmente de maxim interes pentru clienţi, cum ar fi: electronicele, articole de îmbrăcăminte, zona farma şi servicii medicale, agenţii de turism ş.a.", a adăugat Igor Zganjer.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb