Ben Madadi îi roagă pe investitori să fie precauţi

S.B.
Piaţa de Capital / 2 septembrie 2021

Ben Madadi îi roagă pe investitori să fie precauţi

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ben Madadi, cel mai mare investitor persoană fizică de la SIF Muntenia, roagă investitorii să fie precauţi, după ce acesta a observat mişcări în piaţă în urma solicitării sale la ASF de avizare a unei oferte de cumpărare pentru 55 de milioane de titluri ale SIF Muntenia (SIF4).

"N-am vrut să scriu nimic, să nu poată fi interpretat nici de cel mai rău voitor om că aş urmări manipularea pieţei. Dar ceea ce am văzut azi în piaţă mă obligă să scriu ceva. Ceea ce voi scrie, în realitate, n-are cum să fie interpretat drept manipulare.

Azi s-au tranzacţionat sute de mii de acţiuni SIF4 cu câteva procente peste 1,3 lei, preţul din oferta SAI Muntenia. Cei care cumpără peste 1,3 cu ideea că oferta MEA va fi avizată de ASF îşi asumă un risc foarte mare.

Oferta mea, evident, legal vorbind, trebuie să fie cel puţin 5% peste oferta SAI Muntenia de 1,3 lei. Dar cine poate spune că ASF nu-mi va respinge oferta? Eu cred că oferta mea e perfect în regulă şi îndeplineşte toate condiţiile, dar nu pot să pretind (nici măcar în acest moment) cu ce ASF avem de-a face. Aceeaşi ASF care, ştiind PERFECT clar că toate fondurile care au ajutat SIF1 şi SIF4 să preia conducerea SIF5 erau alimentate aproape în totalitate de SIF1 şi SIF4, şi totuşi a susţinut, negru pe alb, că SIF1 şi SIF4 nu sunt concertate cu acele fonduri. O nebunie! Aceeaşi ASF a spus că SIF1 cu SIF4 nu sunt concertate una cu alta, chiar dacă SIF1 deţine SAI Muntenia care conduce SIF4, adică efectiv SIF1 conduce SIF4 printr-o companie interpusă (asta e realitatea) dar conform ASF nu e aşa. Altă nebunie!

Deci, oricine cumpără la 1,3 sau peste, cu ideea că va vinde la oferta mea, eu cred că îşi asumă un risc foarte mare. Eu personal dau şanse foarte mari ca ASF să găsească un motiv să-mi respingă oferta. De aceea rog investitorii să fie precauţi.

Oare pot să mă înşel şi ASF să nu-mi respingă oferta? Da, asta am şi vrut de la început. Dar sunt, şi am fost de la început, conştient că sunt şanse destul de mici ca ASF să nu-mi respingă oferta" a scris Ben Madadi pe pagina sa de Facebook.

Opinia Cititorului ( 39 )

  1. Nu iti era clar de cand ai depus oferta ca vor fi miscari in piata?

    Nimeni nu e prost, dar nici de manipulare nu te poate acuza cineva. Tot ce ai realizat este ca ai derutat actionarii minoritari care nu stiu daca sa subscrie la o oferta sigura sau sa astepte una mai buna dar incerta. Din situatia asta castiga sigur gasca mafiota pentru ca o sa cheltuiasca mai putin cu oferta si afiliatii sau initiatii la conducerea ASF care vor stii din timp ce va decide ASFul. 

    Vor pierde actionarii de buna credinta. 

    Te-ai aruncat fara sa gandesti suficient.

    Cu actuala conducere ASF sau cu alta similara nu poti schimba nimic la sifuri pentru ca va concerta si de deconcerta dupa cum vor muschii ei de hoata ordinara.  

    1. Nu-l poti acuza pe Madadi, ce naiba! Legal vorbind e permis sa faci o contraoferta. El a vrut sa faca o contraoferta reala si a facut-o. Nu poti sa spui ca a facut rau. ASF putea sa faca o licitatie, foarte repede, cum prevede legea, si pretul castigator mergea la oferta. Dar ASF ar fi trebuit, pana la licitatie, sa suspende SIF4 de la tranzactionare. Dar prostiile ASF-ului nu poti pune pe carca unui investitor ca nu le anticipeaza.

      Toate ca toate, dar ce-mi vad azi ochii pe contul lui Ben Madadi imi confirma convingerea ca omul nu stie exact ce face. Declaratia lui pe Facebook (preluata aici, pe Bursa.ro) pare una efectiv infantila.

      CITAT DIN POSTARE:

      "... Eu personal dau şanse foarte mari ca ASF să găsească un motiv să-mi respingă oferta. De aceea rog investitorii să fie precauţi. 

      Oare pot să mă înşel şi ASF să nu-mi respingă oferta? Da, asta am şi vrut de la început. Dar sunt, şi am fost de la început, conştient că sunt şanse destul de mici ca ASF să nu-mi respingă oferta" 

      Am citit asta in articol. Ce faci, ma pui sa mai citesc o data? Ce-i prostia asta? Si unde e gandirea infantila? DOAMNE, CE SPECIMENE UMBLA LIBERE!

      Nu il acuz de nimic. Doar I-am descris situatia in care ne aflam si faptul ca este posibil ca bunele lui intentii sa aiba efect contrar atat pentru el cat si pentru ceilalti actionari bine intentionati, iar castigatorul sa fie de fapt tocmai grupul mafiot care isi salveaza o buna parte din banii alocati ofertei.

      Sunt impotriva oricarei forme de hotie si ii sustin pe cei care lupta contra hotilor, dar deocamdata nu vad cum poate avea Madad casting de cauza fara pachetul majoritar si cu ASFul de partea mafiotilor. 

      In ceea ce priveste suspiciunea de manipulare a pietei, nici nu poate fi vorba de asa ceva. Manipulare a pietei a fost la TGN cand actionarul majoritar a declarat ca va pretinde dividende suplimentare dar a actionat in sens contrar. De 2-3 ori s-a intamplat asta in ultimii 2 ani si nicio reactie din partea asfului.

      Daca hotilor li s-ar taia mainile ca in Iran nu ar mai putea semna nimeni hartii la sif 1,4 si 5 si la ASF.  

    Gradinescu trebuie demis. Aceasta este o certitudine. Omul nu intelege nimic din nimic si sub conducerea lui piata ia cea mai proasta turnura de cand s-a infiintat. Este o debandada generalizata si el nu price pe nimic. Domnule Marcu va rugam nu mai lucrati cu incompetenti ca o sa ajunga piata de capital ca si asigurarile si veti raspunde.

    1. De cand Marcu e domn?

      E un nenorocit al carui loc e dupa gratii alaturi de cei care l-au numit si sustinut in functie.

      Nu veni cu petarde de-astea, ca nu tine vraja cu feciorenia lui Marcu.  

      Daca un investitor, care sigur stie ce spune, vorbeste despre ASF ca ar fi un grup mafiot care nu a observat neregulile pe care le-au facut cei de la conducerile unor sif-uri, inseamna ca noi actionarii mici trebuie sa investim cu mare atentie pentru ca pe noi ne mai apara decat Dumnezeu.....!

    Investitorul feisbucist s-a prins ca a facut o oferta alandala dupa ce i-am transmis clar ieri ca e pe langa problema! Inca o data ii reamintesc domnului Madadi: oferteaza corect, cu o oferta de cumparare, nu cu o contraoferta la o oferta de rascumparare care este facuta pentru reducere de capital. Abia acum ati aflat sensul contraofertei! S-a ras mult in ASF de marea contraoferta! Se zicea pe holuri ca al mai mare investitor - persoana fizica de la SIF4 este al mai mic cunoscator in ale pietei de capital! Ce sa-i faci, asa e piata noastra de capital. Multi amatori. A fost distractie mare!

    1. Ieri ti-a citat cineva textul art.36 din Legea 24/2017 si te faci ca nu intelegi. Tot ceea ce faci este propagandă ca sa pregătești terenul pentru o eventuală respingere a ofertei lui Madadi. ASF -isti sa ia aminte, suntem multi care am stat in banca noastră pana acum, dar dacă continuă să susțină un grup infracțional organizat în prejudicul celorlalti actionari si investitori si al denaturării pieței in general, da vom pune mâna pe pix si vom sesiza organele de anchetă. Atentie, nu sunt pe statul de plata al lui Madadi , nu sunt din cercul lui de prieteni sau parteneri de afaceri, dar m-am saturat pana peste cap de această mizerie de ASF care nu face decat sa favorizeze o oligarhie de infractori .

      Tot ieri ti-am aratat ca nu stii sa citesti art. 36 din Legea 24/2017. Reciteste si taci! Reflecteaza adanc si calmeaza-te! Cum?! Sunteti multi? Ati stat in banca voastra?! Ne amenintati din nou?! V-am mai spus, nu ne intimideaza amenintarile voastre, mai ales pentru ca suntem corecti. Iar institutia statului nu poate fi amenintata de o hoarda de amatori care crede ca va obtine foloase materiale. Sub anonimat e usor sa ameninti. De ce nu faci o amenintare cu nume si prenume ca sa vedem daca nu cumva putem noi sa punem mana pe pix si sa te tragem la raspundere penala. Stii de ce nu faci asa? Pentru ca esti las si amator, unul care in realitate se teme si de Lakis, si de Dragoi, si de Marcu, si de ASF, cam de toata lumea, probabil si de propria umbra, dar se da tare cu pixul sub anonimat. Pe Facebook ai dat ceva?

      Exact! ASF-ul ăsta corupt, din care face parte postacul de mai sus, trebuie luați... fac în fiecare zi RĂU pieței financiare, pieței de asigurări și stăm și ne uităm. Ăștia trebuie arestați pentru abuz în serviciu, IERI.

      Ce tupeu! Tu care ești fanul infractorului Lakis, apărătorul lui, văd că te dai și mare șmecher dar tot sub protecția anonimatului. Pe banii noștri, contribuabililor, aveți și tupeul să faceți amenințări.

      Hai domnule, iesi dumneata din anonimat primul si da dovada de curaj!

      Nu cred ca esti din ASF, ca nu au voie sa stea pe internet sau pe facebook in timpul serviciului. Esti din grupul infractional organizat si iti tremura epoletii.

      Mai aveti tupeu sa sa va dati aere de experti? Si cu cine va luptati voi, sine- curistilor? Cu un investitor minoritar? In numele mafiei pietei de capital? Voi luati salarii ca sa starpiti orice ilegalitati, intelegand aici ca trebuie respectat si spiritul legii, nu numai litera ei. Dar voi sunteti un grup de specialisti ai aplicarii literei legii(care se pare ca permite proliferarea grupurilor mafiote), in stil arbitrar, in favoarea propriilor grupuri de interese, impotriva majoritatii investitorilor si impotriva spiritului legii.Pentru ca sunteti multi, si bine organizati, si ticalosi pana in maduva oaselor. Am vazut cum aplicati litera legii in spiritul jafului. Nu mai autoritatile nu o vad, pentru ca traim intr-un stat esentialmente mafiot! Nimic nou. Am avut nevoie sa vina sa ne conduca regi straini(noi i-am chemat), pentru ca nu ne putem lupta cu propria mizerie morala.Inct eti ramane numai mafioti in tara asta. Restul vor fugi in strainatati.

      Dacă asf istii își permit sa se amuze pe seama unui investitor e grav, grav de tot. Nu înțeleg ca lefurile și rațiunea muncii lor sta in atragerea cât mai multor investitori in piața . Și voi râdeți ! Extraordinar caracter. Funcționarul public de Dâmbovița rade. BEN e om de milioane de euro investiți in piața și voi râdeți . Îl doare la basca pe BEN de glumele Paraziților pieței.

      Aoileu! Stai să vezi câți bani va mai băga săracul! Să vezi după tragedie adevărată. O să-și bată consultanții cu cureaua, cred, când va înțelege ce tâmpenii a făcut din cauza lor.

    Deci contraoferta lui e o mizerie, acum vrea sa dea pe ASF daca nu i-o aproba! Asta nu e manipulate!?

    1. ei ce sa vezi ca lipitorile din asf sunt curati ca lacrima si respecta intrutotul legea. pe mana lor pierdem toti banii investiti. chiar nu vede nimeni cum impostorii astia distrug tot ce pot ca sa isi umple sacul ? marcu , gradinescu , rosu, armeanu, dascalu o sa platiti in curand inzecit toate porcariile pe care le-ati facut.

      De unde stii ca e o mizerie? Unde scrie asa ceva? Dar tu de ASF ce parere ai? N-au aparat ei MIZERIA care s-a facut la SIF5? Uite cum arata actiunea SIF5 de cand, cu ajutorul ASF, a fost preluat de Dragoi & Co.

      Ce spui tu nu are legatura cu articolul! Aceleasi comentarii, oricare ar fi subiectul! Din art asta se deduce: ori nu are bani sa cumpere toate actiunile din oferta, ori oferta e neserioasa si nu va fi aprobata! Manipularea pietei cu ajutorul Bursa!

      Manipulare faci tu care spui ca oferta e o mizerie inainte sa fie publică. In mod normal trebuia sa fie mai mare decat pretul ofertei de rascumpărare de actiuni si atunci ASF trebuia sa faca licitatie.

    Cata pierdere de vreme. Micii investitori vor pierde intotdeauna. Le si spune consultantul - baga in piața de capital banii pe care nu ii mai vrei înapoi:))) Acum dc vorbim de dragoi, marcu si grădiniță, la ei e diferit .... ei încasează ce pierd alții.... ca nu e deloc greu, mai ales ca sif - lakis&co nici nu trebuie sa convinga asf sa ii dea tot ce vrea. Oricum, cine sa priceapa? Marcu impostorul, grădiniță cel cu privirea lină? Ca nu deschide gura, clipește doar:)))) asf poate sa fie totusi mai proactiv! Sa intrebe la dragoi, lunar, cam ce ar vrea... ca sa stie si ei cashflowul

    1. Hai sa mor de ras!!! Ce informat esti anonimule si ce logica ai! Cand ii vine menstruatia lui Marcu, stii?

    ...

    Cand l-au mazilit pe Fercală a fost o ploaie de injurii la adresa lui, la fel s-a intamplat cu Ciurezu, acum se repeta cu Madadi. De Make ce sa mai zic, e campion. Oricare ar fi personajul care încurcă treburile frăției infracționale este atacat in modul cel mai abject. Pe de altă parte au fost o ploaie de acuzatii la adresa celor din ASF. Eu nu stiu cum mai scot oamenii aia capul in lume, cred ca au ajuns sa le fie rusine sa spuna ca lucreaza la ASF. Acolo nu se mai face ordine decat prin desființarea institutiei, inființarea uneia noi si angajari numai și numai prin concurs. Sa terminam odata cu dezastrul de acolo inainte sa se produca un dezastru si mai mare cu efect de domino.

    1. Îi doare la basca (vorba colegului de mai sus) pe ASF de inepțiile și "acuzațiile" voastre, sincer îți spun!

      Inepții zici? O sa ne mai auzim pe aici. De regula, infractorii traiesc in bula lor, care se sparge la un moment dat.

      A SF iștii ca toti funcționarii din țară asta sunt lipsiți de onoare. Sunt de doi poli la minte și nu ii intereseaza decat nu cumva sa aiba colegu de birou salariu mai mare. Asta e nivelul.parca nu vedeti circul din guvern? Mai e guvern? :))))))

      Cum sa nu, procesele "castigate " de Fercala si Ciurezu stau chezasie ca fratia infractionala pastorita de ASF e reala. Du-te si spala-te pe fata si nu mai face gargara cu Bursa, ca o sa te ineci naibii su ramane Bursa un 2 fani in loc de trei.

      Păi Ciurezu a câștigat intr-un dosar si s-a anulat o decizie. Mincinosule

      Intr-un dosar? Ha ha ha ha! Care? Si cate a pierdut?

      Bursa are zeci de mii de fani. Pe Dragoi il supara asta, ca el crede ca sunt alegeri europarlamentare si ramane pe dinafara. Atat sunteti de prosti acolo, la cooperativa.

      Nu zeci de mii, ci sute de mii, milioane! Ca sa fie clar!

    Din câte imi dau seama ASF inca nu a dat un raspuns pe Oferta lui Madadi. Monumente de prostie.

    1. Acusica da stefanoaia si sotiorul sef serviciu subaltern direct bouleanu raspunsul. Raspunsul e in conflict de interese. Si e dat cu musat si luminatiile dragraba slujitoare din juridic. Asa se tine multumit tata dragoi si se tin si functiile in asf. sustinute de gruparea infra. Cum ramai director piata de capital sava wannabe cand tu esti un dezastru ambulant? Cum obti director juridic? Pui umaru la fratila sa mazilesti fercala. Esti in admiratia lui fratila. Esti orb si ajutator la toate faptele si manevrele penale sif, swiss&co si asa te asiguri ca ramai director. Oriunde ar fi sa fi director. Fie stefanoaia cea labila si debila, fie musat cea iute manipulatoare si indeplinatoare de ordine pentru gradinescu si baetii din piata. La pariu ca madadi si orice om neafiliat gruparii nu au vreo sansa cu asa slugi sinistre in asf?

      Un mesaj scris de un sfertodoct care inca poarta pampers

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb