Benea, PSD: "Obiectivul noii conduceri este de a da României un preşedinte de stânga după 20 de ani"

T.B.
Politică / 16 decembrie 2023

Benea, PSD: "Obiectivul noii conduceri este de a da României un preşedinte de stânga după 20 de ani"

Europarlamentarul PSD Dragoş Benea a participat la conferinţa filialei din Republica Moldova a PSD, în urma căreia Iurie Ciocan a fost validat la conducerea organizaţiei, potrivit paginii sale de socializare.

Potrivit sursei, "Este un nou început însoţit, inevitabil, de aşteptări", a transmis Benea, el precizând că obiectivul este "de a da României un preşedinte de stânga după 20 de ani şi o guvernare care să asigure, în continuare, stabilitate şi bunăstare".

"Alături de colegi din conducerea centrală a Partidului Social Democrat am participat, astăzi, la Chişinău, la conferinţa filialei din Republica Moldova a PSD, în urma căreia Iurie Ciocan a fost validat la conducerea organizaţiei. Este un nou început însoţit, inevitabil, de aşteptări" afirmă Dragoş Benea pe Facebook.

Benea arată că în intervenţia sa a vorbit "despre obiectivul politic pe care domnul Ciocan şi inimoasa sa echipă trebuie să-l urmărească: acela de a face PSD Republica Moldova părtaş la toate proiectele politice şi administrative pe care le are PSD şi preşedintele Marcel Ciolacu, în primul rând acela de a da României un preşedinte de stânga după 20 de ani şi o guvernare care să asigure, în continuare, stabilitate şi bunăstare".

Conform paginii sale de socializare, Benea a mai transmis: "Am convingerea că Republica Moldova şi organizaţia PSD de aici au în premierul Marcel Ciolacu acelaşi partener loial în lungul şi anevoiosul drum către Uniunea Europeană. În lumina recentei decizii a Consiliului European, care a hotărât să înceapă negocierile de aderare cu Republica Moldova, avem datoria să-i ajutăm pe fraţii de peste Prut cu învăţămintele trase din experienţa parcursului nostru european, facilitându-le astfel accelerarea procesului de aderare", a mai spus Dragoş Benea.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Comuniștilor!

    Daca candideaza Geoana cistiga la mare distanta .Desigur va candida independent .Romanii au nevoie sa voteze pe cineva neafiliat politic si care stapineste la perfectie comunicarea intr-o limba de circulatie universala si a carui realizari in UE si NATO sunt vizibile si nicidecum probabile .

    1. un comunist alt carui loc e la inchisoare nu in nato.

    Pe Ciolacu ???

    doamne fereste!

    asa fata de afis…?! 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb