Beneficiile naturii la muzeu

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 16 aprilie 2021

Beneficiile naturii la muzeu

Muzeele în aer liber beneficiază de o mai mare libertate de mişcare în perioada pandemiei. Muzeul ASTRA organizează în acest sfârşit de săptămână evenimentul Beneficiile Naturii.

Potrivit organizatorilor, scopul iniţiativei este de a transmite viziatorilor şi tuturor celor interesaţi metode eficiente de protejare a naturii dar şi de întrebuinţare a plantelor. Copii se vor putea bucura de activităţi creative precum: presarea plantelor, prelucrarea materialului colorat natural, desene botanice, identificarea motivelor florale pe mobilierul pictat.

În acelaşi cadru, va fi amenajată o expoziţie de plante uscate, iar alături vor fi degustate ceaiuri şi dulceaţă de măceşe. Activitatea va avea loc în gospodăria arhaică din Fereşti, judeţul Maramureş, de azi până duminică între orele 10:00 -16:00. Toţi cei care doresc să imortalizeze natura, vor avea parte şi de o "lecţie" de fotografie: "Muzeul ASTRA vă propune să descoperiţi cum o simplă cutie de carton se poate transforma într-un aparat fotografic. La propriu! Asta se va întâmpla într-o expoziţie inedită, care va porni de la clişeele pe sticlă, ce rar părăsesc depozitele, şi va trece apoi la aparatele de fotografiat, mai puţin cunoscute tinerilor, cele cu peliculă de film, pentru a ajunge la telefonul mobil sau smartphonul din prezent. Vizitatorii pasionaţi de fotografie pot să aducă propriile fotografii, pe orice suport ar fi ele. Acestea vor face obiectul unui mini-expoziţii la Muzeul ASTRA. De la clişeul pe sticlă la fotografia digitală va avea loc în în perioada 16-18 aprilie 2021, între orele 10.00 - 12.30 şi 14.00 - 16.30, în Pavilionul Muzeal Multicultural, la intrarea principală". Toate evenimentele din programul muzeului sunt organizate în conformitate cu normele sanitare recomandate de autorităţi pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb