BERD creditează cu 10 milioane de euro Agricover

V.D.
Companii / 24 aprilie 2018

BERD creditează cu 10 milioane de euro Agricover

BERD creditează cu 10 milioane de euro (echivalent în lei) Agricover Credit IFN, o companie specializată în finanţarea sectorului agricol din România, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Fondurile vor fi alocate dezvoltării unuia dintre cei mai importanţi jucători din piaţa de finanţare a fermierilor din toate sectoarele agricole. Acest împrumut va permite companiei să susţină nevoile de finanţare ale fermierilor locali, să îşi majoreze portofoliul şi cota de piaţă. Agricover Credit IFN se plasează într-o poziţie de lider în zona creditelor pentru sectorul agricol şi sprijină mai mult de 15% din fermierii din România.

Compania face parte din Agricover Holding SA, un jucător semnificativ din industria agricolă din România, care oferă servicii financiare şi de agribusiness fermierilor, printr-un model de business integrat şi original, centrat pe satisfacerea nevoilor esenţiale ale fermierilor. Cu o experienţă de 17 ani în agricultura românească şi 850 de angajaţi, Agricover sprijină peste 4500 de fermieri prin intermediul celor două filiale principale, Agricover SRL şi Agricover Credit IFN.

Anul trecut, BERD a achizitonat 13% din capitalul Agricover Holding SA.

BERD este unul dintre cei mai mari investitori instituţionali din România. Banca promovează stabilitatea şi diversificarea produselor din sectorul financiar, dezvoltarea infrastructurii prin creşterea eficienţei şi o implicare mai mare a sectorului privat, cât şi restructurarea sectorului energetic şi creşterea sustenabilităţii şi eficienţei energetice.

Totalul investiţiilor BERD în România până în prezent se ridică la aproape 8 miliarde de euro în peste 400 de proiecte. Doar anul trecut, Banca a investit peste jumătate de miliard de euro în România. Din aceste finanţări, 93% au fost alocate sectorului privat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb