Bittnet Group numeşte noi membri ai Consiliului de Administraţie

I.A.
Companii / 28 aprilie 2023

Bittnet Group numeşte noi membri ai Consiliului de Administraţie

Acţionarii companiei au aprobat cu vot aproape unanim situaţiile financiare ale grupului, oferind astfel un vot de încredere viziunii executivului companiei asupra anului 2022 cât şi planurilor pentru 2023, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Conform comunicatului, Bittnet Group (BNET), companie românească de IT, îşi continuă transformarea şi consolidarea pe piaţa românească de IT. Acţionarii Bittnet Group au aprobat astăzi, 27 aprilie, numirea a doi profesionişti, cu peste 20 de ani de experienţă în management financiar, respectiv Anca Măniţiu, CFO Impetum Group şi Rudolf Vizental, CEO ROCA Investments, în calitate de membri ai Consiliului de Administraţie ai companiei. Astfel, cu un nou Consiliu alcătuit din cinci membri, Bittnet Group se aliniază bunelor practici în materie de guvernanţă corporativă aplicabile companiilor listate pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti.

Mihai Logofătu, CEO Bittnet Group a declarat: "Parcursul pe care l-a avut Bittnet Group până acum pe o piaţă IT extrem de competitivă, alături de o echipă ce a crescut şi s-a dezvoltat continuu, bucurându-ne de încrederea unui număr mare de acţionari, continuă începând de azi cu o orientare spre profitabilitate. Acum, cu un Consiliu de Administraţie alcătuit din cinci membri, ne aliniem celor mai bune principii de guvernanţă corporativă aplicabile companiilor publice pe piaţa locală de capital. Ne bucură încrederea pe care cei doi noi membri ai Consiliului de Administraţie o au în povestea Bittnet şi suntem încrezători că împreună vom reuşi să transformăm Bittnet Group într-un campion în zona CEE".

Anca Măniţiu, CFO Impetum Group este un executiv cu o experienţă de aproape 25 ani în managementul financiar, managementul investiţiilor şi restructurare şi sistemul de risc de credit bancar şi trei ani în piaţa de capital. Cu peste 20 ani de experienţă în management financiar, banking şi restructurare, Rudolf Vizental este cofondator şi CEO al Roca Investments, unul dintre cele mai active şi de succes private equity-uri din România. Mandatul noilor membri ai Consiliului începe astăzi, 27 aprilie, şi este valabil până la sfârşitul lunii ianuarie 2024, aliniat mandatului actualilor membri CA, Mihai Logofătu - administrator executiv, Lucian Anghel - administrator independent şi Cristian Logofătu - administrator neexecutiv.

Anca Măniţiu, CFO Impetum Group a declarat: "Bittnet Group este o companie curajoasa şi vizionară în a căror valori mă regăsesc şi a cărei misiune este aliniată viziunii pe care Impetum Group o are despre economia românească. Am deplină încredere în faptul că echipa executivă a Bittnet Group va reuşi ceea ce şi-a asumat astăzi: un an în care să facem trecerea de la growth la profit. O diagnoză corectă a zonelor care pot fi îmbunătăţite este un prim pas extrem de important. Rolul meu va fi să îi ajut să descopere pârghia pe care o putem acţiona pentru a scurta drumul spre profitabilitate. Mă bucur să am ocazia să contribui cu experienţa mea în finance, banking şi capital markets la misiunea Bittnet Group".

Rudolf Vizental, CEO Roca Investments a declarat: "Prima dată cand am auzit de povestea fraţilor Logofătu a fost într-un podcast, înainte să-i fi cunoscut pe ei personal, sau să mă fi familiarizat cu compania. Am fost fascinat de inteligenţa lor, de pasiunea şi determinarea pentru a duce la îndeplinire visul lor. Mi-am dorit încă de atunci să fac cumva parte din această poveste frumoasă, să pun şi eu umărul alături de ei. Am convingerea că prin experienţa dobândită în activitatea de private equity, dar nu numai, pot ajuta grupul Bittnet în efortul lor de a dezvolta această companie şi de a găsi soluţiile optime de a rămâne deasupra valului de creştere, mai statornici şi mai puternici, păstrându-şi identitatea.".

Alăturarea celor doi Consiliului de Administraţie Bittnet Group vine la scurt timp de la modificarea acţionariatului companiei, prin trecerea de la un acţionariat pur de retail către unul mai instituţional. Noii acţionari, Impetum Group (prin divizia de investiţii Impetum Investments) şi fondul de investiţii în curs de autorizare Agista, deţin concertat, 30% din companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb