Bittnet Systems va livra echipamente de 200.000 euro către Stirom

P.B.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 30 iulie 2015

Bittnet Systems va livra echipamente de 200.000 euro către Stirom

Bittnet Systems (symbol BNET) şi-a anunţat acţionarii că a semnat un contract în valoare de 200.000 de euro pentru furnizarea de echipamente IT&C şi software către producătorul de sticlă Stirom Bucureşti, arată un raport al companiei transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Potrivit aceleiaşi surse, contractul este de tip cadru, cu o durată de un an şi prelungire automată, iar livrările vor fi bazate pe comenzi ferme de achiziţie, fără o obligaţie din partea Stirom să atingă sau să depăşească valoarea estimată a contractului. Un contract cu o valoare similară a fost semnat de companie, la începutul lunii iulie, cu firma Cronus eBusiness pentru livrarea de servicii de instalare wi-fi.

Bittnet Systems este, în acest moment, singura companie IT românească listată la BVB, pe sistemul alternativ AeRO. BNET şi-a făcut debutul pe AeRO la data de 15 aprilie 2015, iar prezenţa companiei la cota Bursei este considerată de bun augur, momentul fiind unul pozitiv pentru companiile IT, potrivit unei analize a brokerului Tradeville. Principalele surse de venituri ale furnizorului de soluţii şi servicii IT Bittnet Systems sunt reprezentate de cursurile cu specific IT (adresate în special profesioniştilor) şi livrarea şi configurarea de componente de infrastructură IT, conform aceleiaşi surse.

Acţionarii BNET sunt fondatorii companiei, fraţii Logofătu, Cristian şi Mihai (fiecare cu 32,3% din capitalul social al societăţii), Răzvan Căpăţînă (20,4%), fondul polonez de investiţii Carpathia Capital (10%) şi alţi acţionari cu 4,93% din titlurile Bittnet Systems.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb