BLOCAREA CONTURILOR MINISTERULUI SĂNĂTĂŢII PDL cere demisia lui Eugen Nicolăescu

F.A.
Politică / 28 mai 2013

Partidul Democrat Liberal (PDL) cere demisia lui Eugen Nicolăescu, Ministrul Sănătăţii, în urma blocării conturilor Ministerului Sănătăţii, dispusă astăzi, de o instanţă judecătorească, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Măsura judecătorească de blocare a conturilor Ministerului Sănătăţii, dispusă astăzi, 28.05.2013, de o instanţă judecătorească, constituie un temeinic motiv pentru ca Ministrul Sănătăţii, domnul Eugen Nicolăescu să îşi dea demisia din fruntea Ministerului. Această întâmplare nefericită reclamă grave deficienţe în actul guvernării de la nivelul conducerii Ministerului Sănătăţii şi scoate din nou la iveală incompetenţa care îl caracterizează pe domnul Nicolăescu", consideră deputata PDL de Iaşi, Camelia Bogdănici.

"Consider că este inadmisibil ca în anul 2013 să asistăm la o asemenea batjocură faţă de pacienţi, faţă de întreg sistemul sanitar românesc. Dacă în anul 2007, domnul Nicolăescu, în calitate de Ministru al Sănătăţii, anunţa cu surle şi tobe, că vor fi reabilitate 15 spitale de urgenţă judeţene şi vor fi construite 8 spitale regionale, acum, aflăm că nici măcar studiile de fezabilitate efectuate în anul 2008 nu sunt achitate, datorie în urma căreia astăzi s-a dispus poprirea conturilor Ministerului Sănătăţii. Subliniez faptul că pentru 6 dintre cele 15 spitale judeţene, studiile de fezabilitate s-au realizat degeaba, deoarece până în prezent nu a avut loc niciun fel de reabilitare", menţionează deputata PDL.

O firmă din Austria înaintat o cerere de poprire a conturilor ministerului Sănătăţii, din cauza unor datorii pe care instituţia le are către companie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb