Bombă! Bursa din Londra cică s-ar muta la Bucureşti. Să vină pirotehniştii!

MAKE
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 21 decembrie 2017

Bombă! Bursa din Londra cică s-ar muta la Bucureşti. Să vină pirotehniştii!

Surpriză!

London Stock Exchange a răspuns ziarului "BURSA" că, la acest moment, nu comentează afirmaţiile ministrului nostru Ilan Laufer că London Stock Exchange s-ar afla în negocieri cu noi să se relocheze la Bucureşti.

Că ministrul Ilan Laufer a făcut declaraţii la Antena3 este un fapt verificat.

Că Laufer a spus acolo că poartă negocieri ca Bursa de la Londra să se relocheze la Bucureşti este şi el un fapt verificat.

Dar, că într-adevăr s-ar purta aceste negocieri nu mai este un fapt verificat şi cel puţin nouă, până în acest moment, ni se pare neverificabil.

Bineînţeles că mutarea Bursei de la Londra la Bucureşti ne apare ca o parascovenie, ca şi când China ar muta poporul chinez în România. În jurul Bursei londoneze se găseşte City-ul londonez, care în eventualitatea că ea s-ar muta la Bucureşti, ar trebui să dărâmăm Casa Poporului, ca să îi facem loc în jur. Catedrala Mântuirii Neamului este un proiect cu mult mai mic. Minuscul.

La London Stock Exchange, au loc tranzacţii zilnice de măcar 20 de miliarde de dolari. Dacă vin şi zecile de mii de finanţişti din City la Bucureşti, atunci Teleormanul trebuie să îşi tripleze producţia de roşii şi lubeniţe.

Dragneo, om te-ai făcut!

Nouă nu ni se pare imposibil.

Chinezii cumpără Rompetrol!

Chinezii cumpără şi Pro TV!

Chinezii cumpără întreaga reţea din care face parte Pro TV în estul Europei.

Prin urmare, China poate să mute poporul chinez în România, dacă îl şi aduc înapoi, prin Rusia.

Imaginaţi-vă ce rămâne în urma lor. Rusia se poate teme de România. Dacă îi invităm pe chinezi la noi?

Chinezii ar veni la Bursa de la Londra din Bucureşti.

Iar Bursa de la Londra ar veni la Bucureşti cu bucurie, dacă Charles of Romania ar accepta coroana de la custodele ei, Margareta.

În toate aceste planuri măreţe, ne întrebăm ce rost va mai avea Bursa de Valori Bucureşti?

Psiho!

PS: Contrar enormităţii aparente a afirmaţiilor ministrului Ilan Laufer, răspunsul "no comment" primit de ziarul "BURSA" de la London Stock Exchange nu îi dezavuează declaraţiile. Acest "no comment" poate să însemne orice.

Poate să însemne şi un răspuns diplomatic, prin care London Stock Exchange se abţine să compromită un ministru, indiferent de cât de ridicole îi sunt declaraţiile, dar, de fapt, nu exclude ca declaraţiile lui Laufer să fie adevărate. În definitiv, London Stock Exchange putea foarte bine să ne răspundă că nu poate fi vorba de o relocare a Bursei de la Londra la Bucureşti, aşa cum a negat acelaşi lucru în cazul zvonurilor că s-ar reloca în Germania.

Circulă ideea relocării pentru partea de clearing, din cauza Brexit.

Opinia Cititorului ( 42 )

  1. da nu a avut reclama la Antena3.

    1. Haha

    O explicatie

    Feciorii in politica. 

    T.paleologu, cristi busoi. 

    Sexualitatea nu este ceva cum crede lumea alb- negru, barbat - femeie, ci un spectru cu multe nuante. 

    Exista si nici- nici.

    Aparent off topic. 

    1. Sa nu ne lasam pacaliti de pachetele de muschi facuti la sala.

      Neclaritatile sexuale vin de la creier. 

      De acolo vin efuziuni. 

      Hai hui. 

      In occident este o mare miscare de recunoastere a spectrului. 

      Diluarea lumii cu doua sexe opuse. 

      La noi , un popor primitiv, oamenii isi reprima nuantele.

      Unii se fac ministri. 

    Doamne,vino Doamne sa vezi(A3) ce a mai ramas din noi !

    Rostul viitor al Bursei de Valori Bucuresti va fi acela de a prilejui ziarului Bursa sa ne arate mecla lui Ilan Lefter.

    De data asta mi-am luat-o. Laufer le are cu mangleala.

    In orice caz seamana mult la numele ILAN cu celalalt care a disparut pe la Tel Aviv. 

    Laufar este un pacalici comunistoid, o goarna jalnica a unui P.S.D. aflat in descompunere....

    „Cine controlează trecutul controlează viitorul.

    Cine controlează prezentul controlează trecutul” 

    Romania are cea mai mare crestere a PIB-ului; salariile si pensiile se maresc cu 50%; vom face 'jde sute de km de autostrada; London Stock Exchange se muta la Bucuresti. 

    In timpul asta se voteaza legile justitiei care vor face PSD-ul stapanul deplin al Romaniei, adevăratul Big Brother, cel care apoi poate infiinta Ministerul Adevarului.

     

    1. LSE cauta de ceva timp sa mute o parte din operatiuni in alt stat UE, dar vor garantii, taxe si impozite minime pentru piata de capital, daca vor veni in romania din punct de vedere fiscal si bvb va beneficia de acelasi regim fiscal. In rest adevăratul Big Brother va ramane Poporul Roman, restul sunt trecatoare.... important este ce se va scrie in cartile de istorie despre tine peste ani...............

    Ai fi putut să punctezi că mutarea LSE la Bucureşti era ca şi parafată, dar din cauză că Legile Justiţiei, că Dragnea şi Belina, că corupţii(sic!), etc. inglezii s-au răzgândit. Era un moment esenţial. Ce mai conta realitatea? Propaganda e totul! (Bernays)

    1. Make nu a facut asta pentru ca ar fi fost o prostie, dar tu, Sika, faci asta, pentru ca atat te duce mintea, adica, deloc. Mars la Antena 3, ca suna "adunarea prostilor"!

    Cred ca nu stie ce ste London Stock Exchange,mai probabil.Si-a imaginat ca e o casa de schimb valutar,ceva de genul...

    1. ....asta credeam si EU....

      ......am uitat ceva : va rog sa priviti "figura" si la propriu si la figurat...si exact asa poti sa-l categorisesti "naiv/prost "

    Ministrul a spus ca LSE se muta?

    p stie el ce inseamna LSE?

    Sa fie bine sa se si mute si o particica din LSE [clearingul] si tot e bine, dar mie ca o sa s emute piata de lumanari! 

    1. si El a zis ca UE a constatat pe 6 Martie ca la Oltchim nu e ajutorul de stat desi hotararea a fost emisa pe 7. D-aia nu se vrea Euro ca sa FIM ca englejii

    In scenariul imaginat de autor tb adaugat ca si ziarul Bursa isi va schimba numele in The Stock Exhange. Altfel ideea ca LSE sa isi deschida un birouas ceva la noi nu este tocmai absurda. Doar sunt vreo 5 companii romanesti listate la Londra.

    1. [Mesaj eliminat conform regulamentului]

      De acum sa-mi ziceti Sir MAKE.

      Sir MAKE of Romania

      will You be and feel not big but greater,

      join with me a glass of Maker 

      .....Sir Make te rog sa ne tii la curent cu acest zvon neverosimil...

      Esquire zaza, crede-ma ca #rezistam cu greu, intr-un univers suprarealist: daca cineva din Guvern iti spune, oarecum superior, ca nu-i vorba despre Bursa de la Londra, ci despre London Stock Exchange, nu-ti iei cimpii?!

      Incredibil ce idioti ne conduc!...As pune pariu ca aceleasi personaje nu stiu care e diferenta dintre BVB si Bursa de Valori Bucuresti:))

    Eu nu pot sa cred ca Ilan Laufer a zis exact asa cum lasa sa se inteleaga Make. Nu neg posibilitatea sa fi facut vreo confuzie in termeni, incercand, de fapt, sa spuna ca a discutat cu London Stock Exchange posibilitatea de a actiona si la Bucuresti, poate in cooperare cu BVB sau (de ce nu?) preluand (total sau partial) BVB.

    In rest, articolul era bun de 1 Aprilie!  

    1. Am ascultat eu interviul inregistrat: exact asta a spus!

      vorbesc la registrul comertului Austria sa obtin dreaptul de a publica situatiile financiare ale ERSTE pe about 2011, 2012 , 2013 in care este consolidata BCR Chisinau , Moldawien avand Capital propriu de peste 1 miliard EUR. Dupa care vitamins cine este mai simpatique

    Nu este vorba de relocarea bursei londoneze ci de deschiderea la Buc. a unui birou. Insa, chiar si asa este mult pentru tigania si prostitutia politica de aici.

    1. Asteptam stirea de opening of a office in Buch arest

      Ooooo!

      Ai aflat mult mai mult decit am reusit noi! 

      Un birou al LSE la Bucuresti?! 

      Pentru un birou al LSE au candidat mai multe tari, am ramas mai putine si noi, Romania, avem cele mai mari sanse ?!

      Nu crezi ca ai interpretat nepotrivit ceea ce a spus Laufer, de altfel, raspicat si neinterpretabil? 

      a venit cu scopul sa transferred biroul de aici la Chisinau. A print confirmarea de la BNR ca Chief Riskieren Officer? Daca nu atunci Mai asteptam pana sa publicam situatiile financiare, nu de alta da ramanem cu biroul in Bucuresti

      Domnule Bestea, te rog sa iei legatura cu Ancuta Stanciu! Urgent!

    D-lui ministru probabil ca ii venise ideea sa devina Macron al Romaniei. Tanar e, chipeș e, succes are, ii mai trebuie doar o nevasta tanara si jocul e facut. Deocamdata insa a reusit doar sa se demonstreze un micron. Probabil ca o discutie, o evaluare, a avut loc dar nu pentru mutarea bursei, ci pentru vreun serviciu de contabilitate, state de plata, IT, call center sau altele asemenea. In cazul in care nu a avut loc nici macar o discutie incipienta, atunci dl. IL ar trebui vazut urgent de un medic. Daca in schimb discutia a avut loc, atunci el confunda externalizarea unor activitati secundare cu transferarea cartierului general al unei societati. In acest caz, poate sta linistit: e doar incompetent si ridicol, adica se afla undeva peste media politicienilor romani de azi. De la care, de altfel, a invatat ceva: de exemplu, e de banuit ca discutia cu englezii era confidentiala, dar dl Laufer a cedat in mod vadit dambovitean tentatiei de a-si face publicitate. Facem un pariu? Data viitoare cand Rolls Royce va muta la Sfantu Gheorghe sectia de prelucrare a cartofilor pentru sala de mese a angajatilor vreti sa vedeti ca dl. ministru va da un interviu despre mutarea industriei de razboi britanice la Cugir

    1. [Mesaj eliminat, conform regulamentului.]

      Macron nu are nevasta tanara....

    Ilan, mai spune-le despre marmota care invelea ciocolata in staniol... tot la Bucuresti.

    1. Este cineva care sa creada fke news?

    E mai mult teren gol decat la mitici, net-ul merge bine sa faca tranzacti la secunda.

    Lira a pierdut putin din elan :) 

    Or sa mute BVB de la Armeneasca in fostul sediu ANAF S1 si gata: Bursa din (strada) Londra

    Ce rau e sa nu ai nici macar simtul ridicolului?! Asta ai spune in prima faza, apoi te apuca amocul: cum sa ramai impasiv cand la carma ai astfel de specimene?!? Cine e mai vinovat?

    Eu am inteles ca Manchester United se muta la Zimnicea. Iar duetul Romina Power & Al Bano va fi alcatuit din Fuego, Hrusca si Cristi Minculescu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb