Bomboanele pentru bradul de Crăciun, sclipici şi foarte mult zahăr

Ziarul BURSA #Lifestyle / 20 decembrie 2019

Bomboanele pentru bradul de Crăciun, sclipici şi foarte mult zahăr

Poleială şi mult zahăr, cam aşa pot fi descrise pe scurt dulciurile din pomul de Crăciun, după ce InfoCons a realizat un studiu despre bomboane cu ciocolată , de tip praline. Au fost analizate 26 produse diferite şi s-a descoperit că jumătate din cantitatea unei bomboane poate fi alcatuită din zahăr.

Au fost analizate: Bomboane tiramisu cu aromă de tiramisu şi glazură de cacao; Bomboane de Crăciun cu nucă de cocos; Bomboane de Crăciun cu aromă de mere şi scorţişoară; Bomboane de Crăciun cu aromă de rom şi cacao; Bomboane de Crăciun - jeleu cu aromă de ananas şi glazură de ciocolată; Bomboane de Crăciun - jeleu cu aromă de ananas şi glazură de ciocolată; Bomboane de Craciun - jeleu cu aromă de mango şi glazură de ciocolată; Bomboane cu bucăţi de vişine confiate în ciocolată; Bomboane cu căpşuni; Bomboane cu aromă de mentă;

Bomboane cu lapte; Bomboane cu 85% interior cu arome de ciocolată, portocală, mere coapte şi glazură de cacao; Bomboane cu 85% interior cu arome de cocos, portocale şi ştrudel de mere şi glazură de cacao; Bomboane de pom cu cacao, învelite în glazură de cacao; Bomboane de pom - jeleuri cu gust de lămâie, portocale şi zmeură învelite în ciocolată;

Bomboane de pom - praline din ciocolată şi ciocolată cu lapte umplute cu crema de vanilie şi rom - cacao; Bomboane de pom cu gust de căpşuni, învelite în glazură de cacao; Bomboane de pom - jeleu cu gust de lămâie, portocale şi zmeură, învelite în glazură de cacao; Bomboane de pom cu gust de nucă de cocos învelite în glazură de ciocolată; Bomboane de pom cu gust de caramel învelite în glazură de cacao.

Rezultatele acestui studiu din punct de vedere al aditivilor alimentari, valorile găsite au fost între 1 şi 3 aditivi alimentari, 50% dintre produse au avut în conţinutul lor 1 singur aditiv alimentar, 42.3% dintre produse au avut în conţinutul lor 2 tipuri de aditivi alimentari, 7.7% dintre produse au avut în conţinutul lor 3 tipuri de aditivi alimentari. Au fost găsite 9 tipuri diferite de aditivi alimentari. Din punctul de vedere al zaharurilor din glucide, produsele au înregistrat cantităţi variind între 47.1g şi 70.3g per 100g. Valoarea energetică de kcal/100g variază între 359kcal şi 590 kcal. Conform InfoCons, este foarte important să ştim ce cumpărăm şi ce anume conţine. Toate produsele studiate au în compoziţia lor alergeni precum: urme de arahide, nuci, gluten, lecitină şi făină de soia, lapte praf degresat, gluten, zer, grâu, ouă, fructe cu coajă lemnoasă, fistic şi seminţe de susan.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb