Bosch deschide o linie de producţie pentru măşti, complet automatizată

A.D.
Comunicate de presă / 5 iunie 2020

Bosch deschide o linie de producţie pentru măşti, complet automatizată

În lupta împotriva coronavirusului, Bosch şi-a îndreptat atenţia către producţia complet automatizată de măşti, anunţă comunicatul de presă trimis redacţiei.

Dr. Volkmar Denner, preşedintele consiliului de administraţie al Robert Bosch GmbH, a lansat la jumătatea lunii mai prima linie specială de producţie pentru măşti, la fabrica Bosch din Stuttgart-Feuerbach. Acesta declară: "Limitarea răspândirii coronavirusului este o provocare pentru întreaga societate. Echipându-i pe angajaţii noştri cu măşti pe care le facem noi înşine, ajutăm la scăderea presiunii asupra pieţei. Mai mult, facem munca necesară care ne va permite să reluăm, în siguranţă, operaţiunile şi să ne protejăm angajaţii."

Compania va fabrica peste jumătate de milion de măşti, folosind cinci linii de producţie din cadrul a patru locaţii Bosch din întreaga lume. Liniile au fost proiectate de către unitatea de utilaje pentru scopuri speciale. În urma unor solicitări de la peste 30 de companii, Bosch pune gratuit planurile de proiectare a liniei speciale la dispoziţia celor interesaţi.

Linia complet automatizată a fost creată în doar câteva săptămâni. Ea este integrată şi în cadrul altor locaţii ale companiei, pentru atingerea scopului fabricării măştilor. Pe lângă fabrica principală pentru industrie 4.0 din Stuttgart-Feuerbach, unde sunt proiectate două linii, capacitatea de producţie a măştilor va creşte cu ajutorul liniilor de producţie deschise la locaţiile Bosch din Naganathapura, India şi Juarez, Mexic. O instalaţie din cadrul fabricii Rexroth din Erbach, Germania, va completa reţeaua de producţie.

În general, până la sfârşitul lunii iunie, volumul de producţie al celor cinci linii este stabilit să depăşească zece milioane de măşti pe lună.Producţia internă va ameliora blocajele de aprovizionare.

Acoperirea feţei are ca scop principal împiedicarea răspândirii agenţilor patogeni din nasul şi gâtul purtătorului. În acelaşi timp, masca acţionează ca o barieră pentru lichidele corporale produse de persoanele din apropiere.

Bosch fabrică măşti chirurgicale tip I şi II, care respectă standardul european DIN EN 14683. Compania le va folosi, în principal, pentru a-şi proteja cei aproximativ 400.000 de angajaţi din întreaga lume. Bosch doreşte să pună la dispoziţia terţilor orice capacitate în exces, cu condiţia să existe cerere şi măştile să satisfacă standardele specifice ţării. Mai mult, compania pune gratuit la dispoziţia altor companii proiectele, desenele tehnice şi instrucţiunile de asamblare disponibile, precum şi informaţii despre modul în care măştile sunt ambalate şi distribuite.

Domnul Denner declară: "Liniile noastre speciale de producţie ne oferă o independenţă mai mare, deoarece măştile pot fi fabricate direct la faţa locului, chiar acolo unde sunt necesare."

Unitatea Bosch de utilaje pentru scopuri speciale oferă companiilor interesate consultanţă de specialitate şi furnizează sisteme complete la cerere.

Rolf Najork, membru al consiliului de administraţie Bosch, responsabil pentru tehnologia industrială, declară: "Bosch răspunde ameninţării coronavirusului prin dezvoltarea tehnologiei. Contribuim cu puterea noastră de inovare şi expertiza extinsă în domeniul producţiei."

Unitatea de utilaje pentru scopuri speciale a Bosch oferă soluţii adaptate

Parte a diviziei Tehnologie industrială, Robert Bosch Manufacturing Solutions GmbH dezvoltă de 25 de ani planuri flexibile şi scalabile pentru sisteme de asamblare, testare şi tehnologii de producţie şi servicii conexe. În cadrul grupului Bosch, departamentul joacă un rol semnificativ. De exemplu, în domeniul electromobilităţii, unitatea este responsabilă pentru inspecţia finală a motoarelor de biciclete electrice. Cu aproximativ 2.000 de angajaţi în nouă sedii din întreaga lume, serviciile furnizate de unitatea de utliaje pentru scopuri speciale sunt adaptate atât nevoilor fabricilor Bosch, cât şi clienţilor externi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

04 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5135
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2945
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9447
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.6265

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb