BRD Sogelease lansează "Leasing Plus", primul produs care prelungeşte garanţia autoturismului

F. A.
Bănci-Asigurări / 1 februarie 2012

BRD Sogelease a lansat, în premieră pe piaţa de leasing din ţara noastră, produsul "Leasing Plus", care le oferă clienţilor posibilitatea de a se asigura pentru eventuale defecţiuni mecanice şi electrice ce pot apărea la autovehiculul finanţat de Sogelease, ulterior expirării garanţiei producătorului, se arată într-un comunicat de presă transmis redacţiei.

Acest nou produs include o poliţă de asigurare oferită de Allianz-Ţiriac, iar brokerul şi administratorul acestui program este Marsh România. "Leasing Plus" este primul produs de leasing care prelungeşte garanţia oferită de producătorii auto.

Prin încheierea unui contract de leasing de acest tip, clienţii beneficiază de finanţarea costurilor cu reparaţiile în cazul apariţiei unor defecţiuni mecanice sau electrice după expirarea garanţiei oferită de producător. Produsul elimină eventualele cheltuieli neprevăzute în cazul în care autoturismul se defectează în perioada asigurată.

Un beneficiu important al produsului "Leasing Plus" este cel legat de transferabilitatea acestei garanţii suplimentare. Astfel, în cazul în care clientul doreşte să-şi vânda autoturismul, el va putea folosi garanţia rămasă pentru a creşte valoarea maşinii.

Vorles Morlot, directorul general al BRD Sogelease, a declarat: "În condiţiile actuale de piaţă, inovaţia este vitală pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienţilor noştri. Am creat un produs nou care oferă valoare adăugată clienţilor şi ne diferenţiază de concurenţă. Includerea garanţiei extinse oferă predictibilitate în materie de costuri pe termen lung şi suntem convinşi că foarte mulţi clienţi, mai ales din rândul companiilor, vor aprecia acest nou produs".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb